Abc poster in de babykamer

Een kleurrijke babykamer geeft vrolijkheid en je kindje zal zich er snel op zijn of haar gemak voelen. Kinderen houden nu eenmaal kleur. Zodra je baby rond de 5 maanden is zal het steeds beter kleur gaan herkennen. Natuurlijk is het heel leuk om een kinderkamer in een bepaald kleurthema te zetten. Mintgroen met grijs of wit, of helemaal zwart met wit is op het momenabc poster sara brezzit reuze populair, maar als kinderen zelf mogen kiezen zullen ze gaan voor een vrolijke kamer met alle kleuren van de regenboog erin. De ABC Poster van Sara Brezzi pas hier supergoed in, heerlijk gekleurd en mooi aan de muur.

Zo kies je voor een muurdecoratie die lang meegaat. De kleurrijke poster is mooi aan de muur en zodra je baby een dreumes en peuter wordt kun je samen voor het slapen gaan de verschillende plaatjes aanwijzen en benoemen.

Alfabet posters

Abc posters of alfabet posters zijn er in vele formaten en kleurschema’s te krijgen. Er zijn abc posters met vrolijke dieren erop, maar ook met alleen maar letters. Toch moet je goed opletten indien je een abc poster aanschaft. Vele alfabet posters die je tegen komt zijn namelijk niet gemaakt voor de Nederlandse taal. Ze zien er dan wel leuk uit natuurlijk, maar ze gaan hun doel compleet voorbij. Een abc poster in het Nederlands is natuurlijk het fijnst om aan te schaffen.

Let daarbij ook goed op of het lettertype goed leesbaar is voor kinderen.  Een Nederlands schoolschrift is de beste keus hierin. Tegenwoordig krijgen kleuters in de vroege weken van het jaar al de eerste letters te leren. Dit gaat veelal nog spelenderwijs, woorden leren die beginnen met een d of een tekening maken waar de letter d in voorkomt.  Indien je in de vroege jaren al vaker samen de plaatjes op een abc poster benoemd hebt zullen de letters niet vreemd voorkomen bij je kleuter.

ABC Poster ophangen

De alfabet poster hang je aan de muur met behulp van een speciale posterdisplay of met vrolijk gekleurd masking tape. Natuurlijk zijn er ook grote fotolijsten te verkrijgen waar de poster in doet. Zo is hij meteen goed beschermd en gaat hij nog langer mee.

De abc poster van Sara Brezzi is verkrijgbaar voor € 14,95

No Comments Yet

Comments are closed