Adventure Pink Little Dutch – Babykamer meisje

Één van de meest complete merken voor je babykamer uitzet is het Nederlandse merk Little Dutch. Van kruikenhoes tot beddengoed, alles is te krijgen, en ook nog eens geweldig op elkaar af te stemmen. Zelfs het prachtige houten speelgoed past bij de collectie voor de baby- en kinderkamer. De nieuwste collectie heet Little Dutch Adventure Pink, en we laten hier een aantal van onze favoriete artikelen zien.

Adventure Pink Little Dutch behang

Voor een meisje kiezen we nog steeds het liefste roze in de babykamer. En na het zien van de Little Dutch Adventure Pink collectie ben je waarschijnlijk helemaal verkocht. We beginnen met het behang. Jawel, behang voor de meisjes babykamer wat matcht met de lakentjes en lampen en, nouja eigenlijk met alles! Er zijn twee printjes te krijgen, de Pink Sprinkles en de Adventure Pink. Pink sprinkles is een roze behang met heel veel kleine subtiele witte hageltjes. Het Adventure Pink behang is wat drukker, er staan kleine witte konijntjes, blaadjes, bijtjes en vlindertjes op.

Little Dutch behang
Little Dutch behang. Onder Pink Adventure. Boven Pink Sprinkles

Bijpassend bij het behang kun je helemaal los gaan met de inrichting. Het printje komt namelijk terug op alle producten. Al het textiel is gemaakt van een heerlijk zacht katoen, en naast de functionele producten als aankleedkussenhoezen en commodemandjes, kun je ook kiezen voor bijpassende hanglampen en sierkussens.

Little Dutch kussesn Adventure Pink
Zachte sierkussens Little Dutch Pink Adventure

Little Dutch Adventure Pink baby textiel

Een aantal artikelen uit de Little Dutch Adventure Pink collectie schieten er echt bovenuit wat betreft de “hebben hebben” factor. Bijvoorbeeld de swaddle doeken. Een swaddle is een multifunctionele hydrofiele doek voor de verzorging van je kindje. Je kan de doek gebruiken als spuugdoek bij het voeden, en dankzij het hoog absorberend vermogen is hij ook zeer geschikt om je baby mee af te drogen. Maar ook bij onrustig slapende baby’s kan een swaddle als inbakerdoek gebruikt worden. De swaddle uit deLittle Dutch Adventure Pink collectie is gemaakt van heerlijk zacht 100% katoen ( jersey).

Adventure Pink Little Dutch
Swaddle Little Dutch Adventure Pink

Little Dutch Adventure Pink Hanglampen

Verlichting in een babykamer is een essentieel voor de sfeer. Een lamp met voldoende licht is een echte must bij het verzorgen van je baby, maar het is natuurlijk wel zo leuk als de verlichting mee kan in  het thema van de babykamer. De Hanglampen Pink Adventure en Pink Sprinkle silhouette passen allebei perfect in het thema. De silhouette lamp heeft als extra dat wanneer je de lamp aanzet, er een mooi ander thema te zien is. De figuurtjes die op het textiel te vinden zijn schijnen dan door de lamp, een geweldig schouwspel voor je kleintje!

Babykamer lamp Adventure Pink
Little Dutch Adventure Pink hanglamp

 

Silhouette lamp Pink Adventure
Little Dutch Pink Sprinkle Adventure Silhouette lamp

 

No Comments Yet

Comments are closed