Babykamer accessoires pastel Mimirella

Voor alle pastel lovers onder ons; Deze babykamer accessoires van Mimirella aus Liebe moet je écht even zien! Want voor een babykamer kan het natuurlijk niet zoet, schattig en lief genoeg!

Mimirella aus Liebe Posters

Deze Duitse illustratrice maakt je blij met al haar zoete pastel tekeningen voor in de baby- en kinderkamer. Stuk voor stuk stralen ze zoetigheid en liefde uit, en dát wil je in de babykamer! Gewoon een paar posters aan de muur en de sfeer was nog nooit zo fijn en gezellig. Bijvoorbeeld de maan posters in verschillende kleuren, met de tekst “dream big little one”.

Poster maan Mimirella
Dream big little one poster mimirella

De posters zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk A3 en A4. Voor de A3 posters zijn bij DreumesenZo.nl super schattige posterhangers te koop in vijf verschillende varianten, roze, mint, wit, zwart en hout. De poster klem je heel gemakkelijk tussen de houten latjes en je hangt ‘m aan de muur.

Houten poster frame
Mimirella Poster met posterhanger hout

Kinderkapstok haakjes

In samenwerking met Mimirella heeft Land of Kids ontzettend schattige kinderkapstok haakjes gemaakt, met afbeeldingen van de figuurtjes die ook op de posters staan. Ideale kleine haakjes om een klein jasje aan op te hangen of naast de commode om de hydrofiele luiers op te hangen. Er zijn zes verschillende haakjes die je eigenlijk in setjes van drie moet ophangen, dat is het leukste. Drie haakjes voor de jongens babykamer en drie haakjes voor de meisjes babykamer. En allemaal zijn ze te matchen met één of meerdere posters!

haakjes Mimirella
Kinderkapstokhaakjes Mr monkey, Little Lion en Mr. Polar bear
Kinderkapstokhaakjes illustratie Mimirella
Kinderkapstok haakjes Little Bunnies, Little Fawn en Wooly Lamb

Hang de haakjes gezellig in een setje van drie bij elkaar, met bijvoorbeeld nog een leuke poster van Mimirella er naast en je creëert meteen eenheid in de babykamer met pastel tinten. Ze zijn natuurlijk ook heel erg leuk om als kado te geven!

Kapstok haakje Land of Kids
Babykamer inspiratie Kinderkapstok haakjes

 

 

No Comments Yet

Comments are closed