Babykamer kussens

Pencil house kussen petit monkeyTijdens je zwangerschap is één van de leukste dingen toch wel het inrichten van de Babykamer. Heb je daarbij ook nagedacht over welke kussen je in de babykamer wilt hebben? Kussens maken de babykamer namelijk echt af en zorgen voor gezelligheid, geborgenheid en warmte in het kamertje. Op zoek naar de mooiste kussens voor de babykamer dus! Laat ons je helpen.

Ga voor variatie

Om voor de babykamer de juiste kussens te kiezen is lang niet altijd even makkelijk. Vaak ben je snel geneigd om alleen kussens aan te schaffen in precies dezelfde kleur of hetzelfde dessin als de rest van het kamertje. Dat kan leuk zijn, maar ook heel saai. En dat is zonde, want kussens zijn er vooral om het kamertje nòg mooier te maken! Het is leuk om juist wat variatie aan te brengen. Je kan dat doen door verschillende kleuren te kiezen, maar denk ook vooral aan vorm, materiaal en dessin. Wel moet je altijd even kijken of het wel past bij de rest van de babykamer. Een tip kan zijn om het gekozen kleurpalet voor het kamertje bij de hand te houden wanneer je op kussen jacht gaat. Zo zorg je dat de kussens, ondanks hun variatie, afgestemd zijn op de overige kleuren van de babykamer.

Lees ook: Babynestje; onmisbaar babyuitzet item

Creëer rust

Om je babykamer net dat beetje extra mee te geven, is het leuk om te werken met verschillende lagen kussens, contrasten aanbrengen en te kiezen voor spannende combinaties. Wissel bijvoorbeeld figuurkussens af met kussens met een stoere of juist lieve print (afhankelijke van de thema van het kamertje). Kies daarnaast ook echt voor bijpassende kussens in een effen kleur. Eventueel gemaakt van een andere stof. Zo creëer je een rustig geheel en voorkom je dat het één grote, drukke bedoeling wordt.

Figuurkussens Petit Monkey

Petit Monkey figuurkussens
Figuurkussens Petit Monkey

Kussens die zeker niet mogen ontbreken in de babykamer zijn figuurkussens. Figuurkussens zijn kussens in de vorm van bijvoorbeeld een voorwerp of een dier. Bijvoorbeeld de geweldige nieuwe kussens van Petit Monkey. Ga bijvoorbeeld voor de Mermaid, Shel, Seahorse of Fish. Deze kussens zijn perfect voor een babykamer met bijvoorbeeld een water -of zeesprookjes thema. Of wat dacht je in de babykamer met pasteltinten? Helemaal van nu! Ben je niet zo van deze kleuren kijk dan eens naar de super gave Mrs Sun of Pencil House kussens van Petit Monkey. Figuurkussens staan niet alleen leuk in de Babykamer, maar wanneer je kindje wat ouder is, staan ze ook garant voor urenlang speelplezier!

Kussen pencil house
Pencil House Petit Monkey
Kussen Mrs sun Petit Monkey
Mrs Sun

Kussens Little Dutch

Kussens van Little Dutch adventure
Little Dutch Adventure serie kussens

Niet iedereen is even gek op figuurkussens. Misschien vind je ze te druk of heb je moeite om iets te vinden dat goed past bij de rest van het kamertje. Wij zijn ook helemaal weg van de kussens uit de nieuwe collectie van Little Dutch. Heb jij deze Adventure collecties al bekeken? Je hebt de Adventure Blue, Adventure Pink en de Adventure Mint collectie. Het gave van deze collecties is dat ze helemaal compleet zijn. Naast bedtextiel, babyverzorgingsproducten en gave babykamer accessoires, komt deze collectie zelfs met bijpassende verf en behang. En daarbij hebben ze dus ook matchende kussens in dezelfde kleuren en dessins. Heel gaaf dus om hiervoor te kiezen. Zo weet je zeker dat alles bij elkaar past. Handig!

Lees ook: Little Dutch Adventure Blue 

 

No Comments Yet

Comments are closed