Babykamer Lamp met Naam

lamp met naamEen  babykamer lamp met naam? Wat is er nu leuker om in de kamer van je kleintje te hangen? Designed 4 Kids kwam met een superleuke collectie van babykamer lampen met naam erop. De lampen van Designed4kids staan bekend om zijn unieke ontwerp en prachtige kwaliteit. Alle babykamer lampen van hen worden in Nederlands atelier met de hand gemaakt. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een eerlijk product koopt. Bovendien zijn de ontwerpen zo uniek en weet je zeker dat je geen massa product in huis haalt.

In de nieuwste collectie van Pastel tint lampen kun je geheel je eigen babykamer lamp samen stellen. De lampen zijn allemaal 20 cm hoog en hebben een doorsnede van 30cm. In de nieuwste pastelserie kun je kiezen uit 6 verschillende stoffen. Zo maak  je zelf een babykamer lamp in mintgroen, lila, oranje of grijs, maar een roze lamp mag natuurlijk niet ontbreken. Verder kies je voor het gewenste figuurtje dat je erop wilt hebben. Er zijn tevens 6 figuurtjes om uit te kiezen. Zelf vinden wij een babykamer lamp met vosje erg mooi. Maar er is ook een uiltje, olifant, vogeltje, konijn of hertje om uit te kiezen. Als laatste vul jij de naam in die op de lampenkap moet komen. Helaas kunnen er maar 12 letters op de kap, dus is de naam van jouw baby langer dan kan het helaas niet. Maar niet getreurd, want wellicht is een tekst als sweet dreams of iets dergelijks ook leuk erop. Je hoeft natuurlijk niet perse een naam erop te zetten.

De lampen worden allemaal met de hand gemaakt, zodra de opdracht binnen komt. Zal deze eerst verwerkt moeten worden in de computer. Het beeld met de bijpassende naam voor op de lamp wordt opgemaakt, hierna volgt de productie in het atelier. Het gehele proces om de babykamer lamp met naam te maken kan tot maximaal 3 weken duren. Maar dan heb je ook wel echt een uniek exemplaar. De lampen worden allemaal geleverd met bijpassend pendelsnoer in wit. Zo kun je de babykamer lamp ook direct ophangen.

Je koopt deze Babykamer Lamp met naam bijvoorbeeld bij Dreumes enZo, Hippekamer enZo

No Comments Yet

Comments are closed