Babykamer met Sterren inrichten

Een sterren babykamer, is een heel geliefd thema om te kiezen voor de babykamer. Het geeft een dromerige sfeer, en staat symbool voor de oneindige liefde voor je kleintje. We hebben zoveel leuke accessoires met sterren gevonden, we zetten er hier een paar voor je in deze Sterren babykamer blog.

Een zeer geliefd thema voor de babykamer is de sterren kamer. Makkelijk te combineren met veel kleuren, maar vooral fijn omdat het voor zowel jongens als meisjes baby’s kan.
Accessoires voor de babykamer met sterren zijn gemakkelijk te vinden. Sterren vind je terug op lampen, kussens en bijvoorbeeld vloerkleden.

hanglamp roze met sterren
Hanglamp babykamer roze met sterren

De babykamer in dit thema kan in iedere kleur gestyled worden, en wordt gebruikt voor zowel jongens als meisjes!

Schattige kussentjes van Cam Cam Copenhagen

Kussentjes van Cam Cam Copenhagen in alle kleuren, leuk voor in het ledikant of op een stoel in de babykamer. Leuk om te combineren met een sterren vloerkleedje. Ook muziekdoosjes in de vorm van een ster zijn verkrijgbaar. hang bijvoorbeeld ook een mooi hemeltje op boven het wiegje of ledikant, en hang daar een muziekdoosje aan. Zo heeft jouw baby iets om naar te turen.

Heb je leuke accessoires gezien? Twijfel je misschien nog over het thema voor de babykamer of kinderkamer? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina van Dreumes enZo, hier vind je heel veel verschillende thema’s, met de bijbehorende artikelen! ook leuk om te lezen, de nieuwste wandlampen van LIEWOOD voor de baby- en kinderkamer!

No Comments Yet

Comments are closed