Babykamer in pasteltinten van Eef Lillemor

Babykamer in pasteltinten

Een babykamer in pasteltinten geeft direct een zoet en snoezig gevoel. En dat past erg goed bij een baby. Het kan niet lief genoeg zijn voor jouw lieve kleintje! Zoete pasteltinten zorgen voor rust en geborgenheid, net alsof je een klein paleisje binnenstapt waar alle dromen uit kunnen komen. Om dat gevoel te versterken, kun je de babykamer opleuken met de babykamer accessoires van Eef Lillemor.

Aykasa klapkratjes
Stapelkratjes van Eef Lillemor

Babykamer accessoires van Eef Lillemor

De babykamer accessoires van Eef Lillemor hebben de lieve en zachte uitstraling die jouw babykamer nog een stuk gezelliger maken. Deze zachte tintjes worden gecombineerd met de leukste illustraties, zowel voor jongens als voor meisjes. Prachtige posters met lieve diertjes, en vrolijke nachtlampjes. Maar ook cute schooltasjes en etuitjes voor de peuters vind je onder de naam van deze Nederlandse designer.

Olly Molly poster Eef Lillemor
Eef Lillemor Poster olly molly A3

 

Klapkratjes Eef Lillemor

Deze waanzinnig handige klapkratjes zijn een musthave voor de babykamer, maar ze passen eigenlijk perfect in iedere ruimte in huis. Makkelijk voor bij de knutseltafel, op de commode en in de speelhoek. Maar ze kunnen ook prima gebruikt worden in de keuken, of in de auto voor de boodschappen. De kratjes zijn zó handig; inklapbaar, stapelbaar, perfect te combineren, verkrijgbaar in drie maten én heel veel kleuren. Mooie zoete pasteltinten, die weer prachtig combineren in de babykamer in pasteltinten.

 

Klapkratjes AyKasa by Eef Lillemor
Eef Lillemor klapkratjes
Eef Lillemor klapkratjes maten
Alles past in de klapkratjes van Eef Lillemor

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast als deze schattige accessoires zijn er ook leuke ansichtkaarten met de illustraties van Eef Lillemor, leuk om te versturen, maar net zo leuk om met een paar bij elkaar in een lijstje op te hangen. Heb je nog net een saai stukje muur, of een lege plank, met één of een paar kaartjes fleur je de hele boel lekker op, voor een prikkie!

 

Eef lillemor sfeerfoto babykamer
Poster en ansichtkaart Eef Lillemor

 

No Comments Yet

Comments are closed