Babykamer lampen veertjes

veertjes lamp
Veren lamp en Babynestje voor de Babykamer.

Veren in de babykamer, we zien het steeds vaker voorbij komen. Veren op het behang bijvoorbeeld en zelfgemaakte mobiles aan de muur. Maar het is ook heel erg leuk in de babykamer om verlichting met veren te kiezen. Voor de babykamer zijn er natuurlijk ontzettend veel soorten verlichting. Denk aan de grote verlichting; hanglampen en plafonniéres. Maar natuurlijk ook de sfeerverlichting, zoals wandlampjes, en nachtlampjes.

Hanglamp babykamer veertjes

Hier vonden we twee series met mooie lampen voor de babykamer, bedrukt met veertjes in prachtige kleuren. De mint feather light is een lamp met veertjes in mint, taupe en grijs, ideaal te combineren in heel veel babykamers, en zelfs uit te breiden met ledikantdekens, kussentjes en een babynest. De hanglampen hebben een doorsnede van 30cm, of 35cm en de hoogte van de lampenkap is 20cm. De mint feather dot serie is een vergelijkbare lamp maar dan helemaal in mint uitgevoerd en heeft speelse stippen in de stof. Prachtig in de mint babykamer! De hanglampen worden allen standaard geleverd met een witte pendel.

Lees ook: baby’s only lampen

Plafondlamp babykamer veren

Een andere prachtige optie voor in de babykamer lamp veertjes is een plafondlamp veren. De plafondlampen veren van Dreumesenzo worden gemaakt van dezelfde stof als de hanglampen, en worden geleverd met een kunststof plaat waardoor het licht mooi zacht verdeeld wordt in de babykamer. De lampen hebben een doorsnede van 35 cm en zijn 14cm hoog. Deze lampen maken de sfeer in de babykamer met veren helemaal compleet! Ook heel leuk; van beide soorten zijn ook wandlampjes te koop, heel erg leuk bij het bedje van je kleintje, en ideaal om ’s nachts aan te doen tijdens een voeding bijvoorbeeld. En als je kindje wat groter is, lekker samen een boekje lezen in bed! Want dat is het leuke van veren in de babykamer, het is tijdloos en kan ook nog heel erg leuk zijn als de kinderen wat groter worden. Je past dan de kamer aan met wat accessoires voor de kinderkamer en de kamer is weer heel erg hip!

plafondlamp veertjes
Plafondlamp babykamer veertjes

No Comments Yet

Comments are closed