Babykamerverlichting

Zodra je bezig bent met het verzamelen van inspiratie en ideeën voor het maken van de babykamer, vergeet dan niet om ook over de verlichting na te denken. Babykamer verlichting is net zo belangrijk als alle overige verlichting in het huis. En natuurlijk is het ook belangrijk dat de lamp die je aan het plafond gaat hangen of op het schattige tafeltje wilt neerzetten goed past bij de rest van de babykamer inrichting.

Lamp Babykamer

Voor het kiezen van lampen voor de babykamer moet je van te voren een aantal dingen goed bedenken. Natuurlijk moeten de lampen goed passen bij de rest van het interieur van de babykamer. Maar ook is het belangrijk om te weten waar je welke hoeveelheid licht wilt hebben. Natuurlijk is het handig om 1 grote hanglamp te hebben die de hele kamer in 1 keer kan verlichten. Maar ook is het fijn om bijvoorbeeld een wandlampje te hebben, zodat als je wel verlichting nodig hebt, maar niet de hele felle lamp aan wilt doen.

Daarnaast is het handig om een klein nachtlampje te hebben voor tijdens de nachtelijke voedingen in de eerste paar weken van je kindjes leven. Nachtelijke voedingen zijn een enorme inbraak op je nachtrust. Het is belangrijk om tijdens de voedingen de sfeer zo “slaperig” mogelijk te houden, zo valt je kindje na de voeding weer snel in slaap en ben je zelf ook niet klaarwakker. Zo is de kans het grootst dat je zelf weer snel inslaapt.

Babykamer lampen zijn er in veel soorten en maten en veel ontwerpen. Je kunt kiezen voor leuke hanglampen met de meest uiteenlopende dessins erop. Een babykamer hanglamp is zeker weten te vinden bij de rest van het interieur of het idee van jouw babykamer. Er zijn veel merken te vinden op babykamer verlichting gebied. Je kunt kijken bij de hele grote aanbieders, maar neem zeker ook eens een kijkje bij de kleinere shops die vaak handgemaakte lampen aanbieden.

Nachtlampjes zijn er in vele maten en soorten te krijgen. Je hebt nachtlampjes met led verlichting waar batterijen inzitten. Deze zijn heel fijn, want je neemt ze gemakkelijk mee naar een logeer adresje. Zorg er wel voor dat jesneeuwbol lamp djeco altijd nieuwe batterijen in huis hebt. Daarnaast zijn er ook veel nachtlampjes voor in het stopcontact en nachtlampen die gewoon met een stekker werken. De nieuwe sneeuwbol nachtlampen van DJECO zijn zowel leuk om naar te kijken als ze niet branden als leuk om naar te kijken als ze dit wel doen. De Djeco nachtlampen hebben een timer functie, ze gaan na 2 uur vanzelf uit. Dat is zeker zo handig, want als je kindje eenmaal slaapt is het eigenlijk niet nodig om nog het lampje te laten branden.

 

Bij onderstaande shops vind je een uitgebreide collectie aan babykamer lampen.

468x60 Banner2

 

 

banner hke kinderkamerstylist 2

 

 

GIF Banner - 486x60

Shoppingcart Kleine Zebra 468x60
KOEKA 336x280

No Comments Yet

Comments are closed