Baby’s Only babykamer lampen | Nieuwe Cloud Collectie

Baby's Only lamp CloudBaby’s Only lamp. Het is weer tijd voor de nieuwe collecties zo ook bij Baby’s Only, de herfst komt eraan en we maken ons allemaal klaar om weer een paar maanden lekker cosy binnen te vertoeven. Zo kwamen wij pas geleden de nieuwe collectie babykamer lampen van Baby’s Only tegen. Baby’s Only verstaat het woord cosy als geen ander, en laat dat zien in hun nieuwste collectie: de Cloud-lijn. Deze nieuwste collectie Cloud babykamer lampen is verfijnd en luchtig, 100% gebreid en ze hebben gebruik gemaakt van de nieuwste trend kleuren: Lavendel en Olijf.

Baby’s Only Lampenkap Cloud

Deze lampenkap uit de nieuwe Cloud lijn creëert direct een knusse sfeer in de babykamer. De baby’s only lampenkap is gemaakt van prachtig zacht breiwerk en afgewerkt met een mooie bies in dezelfde kleur. Het leuke van deze lampenkap is dat je hem zowel hangend als staand kunt gebruiken. De lamp wordt standaard geleverd met een pendel, maar het is absoluut ook heel erg mooi om hem op een mooie voet te zetten op bijvoorbeeld de commode of op een nachtkastje.  Let je zet de lampenkap dan als het ware op z’n kop. Het fijnste breiwerk komt dan bovenaan, net zo mooi hoor.

Baby’s Only Lamp Cloud blauw
Baby’s Only lamp Cloud Lavendel
Baby’s Only lamp Cloud roze
Baby’s Only Lamp Cloud grijs
Baby’s Only Lamp Cloud groen

Deze Baby’s Only lamp wordt geleverd in 5 verschillende kleuren; classic roze (wat eigenlijk gewoon baby roze is), indigo (een prachtige blauw tint), olijf, lavendel en grijs. Met name van de kleuren lavendel en olijf verwachten we veel, deze kleuren zijn een prettige afwisseling op het veel gebruikte roze en mint in de babykamers van de laatste jaren.

Hanglamp Sun Collectie

De Sun collectie kenmerkt zich door een wat grover breisel, licht gemêleerd. Ook deze serie komt uit in mooie pasteltinten zoals we in de rest van de collecties ook tegen komen.  Maar ook ook een supertoffe Monochrome lampenkap in zwart wit.

Lees Ook: Wooly Lamb nachtlampje

Baby’s Only

De producten van  Baby’s Only worden voor een deel nog gemaakt in één van de laatste breifabrieken in Nederland. Alles wordt dus ambachtelijk gebreid , ontstaan vanuit de mode- en fashionwereld. Inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste merken lifestyle voor de baby en de babykamer. Heerlijk toch een puur Hollands product voor jouw baby?

Baby's Only Lamp
Baby’s Only Lamp

No Comments Yet

Comments are closed