Ekaterina Galera ballon LED lamp voor de kinderkamer

Kinderkamer LED lamp ballon Ekaterina Galera

Ben je op zoek naar een leuke kinderkamer lamp, iets anders, iets gezelligs en misschien zelfs iets wat je steeds weer ergens anders kunt plaatsen? Kijk dan eens naar de  Ekaterina Galera ballon LED lampen voor de kinderkamer.

Ekaterina Galera ballon lamp
Papieren ballon lampen met led verlichting

Ballon LED lampen van papier

De ballon lamp van papier is een geweldig item voor de babykamer of kinderkamer. Ze worden ontworpen door Ekaterina Galera, een bekend ontwerpster van allerlei vormen papieren lampen en lifestyle artikelen. De ballon lamp van papier heeft aan de achterzijde een opening waar een snoer met 10 kleine led lampjes in past.

Ballon lamp papier
Sfeervolle babykamer verlichting van Ekaterina Galera

Omdat de ballon lamp van papier van Ekaterina Galera zo licht is, en makkelijk op te hangen, kun je hem steeds weer een ander plekje geven. Erg leuk bij een bureau, naast het kinderbed, of om een saaie muur op te vrolijken.

Ballon lampen in alle kleuren

De ballon lampen van Ekaterina Galera komen in vele verschillende kleuren.  De zachte poedertinten geven de ballon lampen in alle kleuren een nog mooiere uitstraling. Bijzonder aan lampen is dat ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal. Daarnaast zijn ze door hun eenvoud makkelijk te combineren met andere kinderkamer accessoires en kinderkamer verlichting.

Kleine kinderen vinden het erg prettig om een klein lampje in hun kamertje te hebben, wat ze aan kunnen laten bij het slapen gaan. De ballon LED lampen van Ekaterina Galera zijn daar uitermate geschikt voor. Maar ook overdag vrolijken ze de muren van de babykamer en kinderkamer enorm op, kinderen zijn tenslotte gek op ballonnen!

Ekaterina Galera balloon LED Lights
Ballon LED lampen poedertinten

 

No Comments Yet

Comments are closed