Bijzondere Kinderkamer lampen van Land Of Kids

Land of Kids verlichting voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar bijzondere verlichting voor de babykamer of kinderkamer? Lees dan vooral even mee. Vooral als je iets anders wilt dan een standaard plafondlamp, of Disney hanglamp, hebben we hier een paar prachtexemplaren van Land of Kids voor je bij elkaar gezet.

Land of Kids silhouette hanglamp dandelion roze
Hanglamp Silhouette dandelion roze

Plafondlamp voor de babykamer of kinderkamer

Land of Kids produceert prachtige plafondlampen en hanglampen voor de kinderkamer en babykamer. Hiervoor gebruiken ze de meest uiteenlopende stoffen en dessins. Of je nu op zoek bent naar een uni kleur, of een leuk printje, grote kans dat dit merk heeft wat je zoekt. De plafondlampen worden met de hand gemaakt in een Nederlands atelier. Voor wie op zoek is naar een mooie plafondlamp met een luxe uitstraling hebben we hier een greep uit hun assortiment wafel lampen. Gemaakt met luxe wafelstof, wat zo goed past in een babykamer.

Land of Kids wafel plafondlamp babykamer
Land of Kids plafondlampen wafel

 

Naast de meest voorkomende kleuren in de babykamer van nu; mintgroen, roze, grijs, blauw en mint, worden er ook regelmatig nieuwe lampen toegevoegd aan het assortiment. Hierbij wordt goed gekeken naar de trendkleuren op het gebied van interieur. Zo zien we nu bijvoorbeeld veel okergeel, koraal roze, petrol en old blue. De plafondlampen worden allemaal aan de onderkant afgesloten met een melkglas plastic plaat, welke er voor zorgt dat het licht mooi diffuus verspreid wordt.

Land of Kids plafondlamp wafel koraal roze
Plafondlamp koraal roze wafel Land of Kids
Land of Kids wafel plafondlamp okergeel
Plafondlamp wafel okergeel Land of Kids

 

Land of Kids plafondlamp wafel old blue
Plafondlamp wafel old blue Land of Kids

 

Land of Kids plafondlamp petrol
Wafel lamp petrol blue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanglamp voor de babykamer of kinderkamer

Ook voor wie op zoek is naar een hanglamp voor de babykamer of kinderkamer is er volop keus. Vele schattige printjes prijken op deze lampenkappen. erg leuk als je een thema in de kamer hebt, om de lamp er op aan te passen.

Land of Kids hanglamp jungle tijger
Hanglamp jungle tijger groen
Land of kids hanglamp Sweet Lama
Sweet lama hanglamp land of Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silhouette lampen dandelion

Een absolute topper vinden wij de Dandelion Silhouette lampen van Land of Kids. Deze prachtige lampen hebben een verborgen afbeelding die alleen zichtbaar is wanneer de lamp aan gaat. Verkrijgbaar in roze en mintgroen, en als hanglamp of plafonniere. Gaat het licht aan, dan verschijnt er een schattige afbeelding van een meisje in een landschap vol bloemen, vlinders en bomen, net een sprookje!

Land of Kids Plafondlamp silhouette dandelion roze
Plafondlamp dandelion roze
Land of Kids silhouette plafondlamp mint
Plafondlamp Dandelion mint

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed