Designed4Kids Lampen

roze babykamer lampDesigned4Kids staat voor uniek design lampen. De mooiste lampen voor de babykamer, maar ook voor de kinderkamer komen vanuit et atelier van Designed4Kids. Echte eyecatchers voor de babykamer en kinderkamer. De lampen worden stuk voor stuk ontworpen en bedacht door Marie Louise. Zij is het creatieve brein achter de Designed4Kids collectie.

Designed4Kids Hanglamp

De lampen van Designed4Kids zijn voornamelijk hanglampen. Leuke varianten met unieke stoffen voor op de babykamer. Zo zijn er bijvoorbeeld er mooie babykamer lampen met bosdieren, maar ook hele leuke varianten met uiltjes. De lampen worden allemaal met de hand geplakt. Het nadeel van Designed4Kids is dan ook wel een beetje de levertijd. Vaak moet je even wachten voor je de prachtige hanglampen thuis kunt verwachten. Maar zodra je zo’n uniek ontworpen Designed4kids lamp in huis hebt, begrijp je volkomen waar je op gewacht hebt. De lampen zien er prachtig uit, zeker geen tegenvaller wanneer je de foto’s vergelijkt met het echte exemplaar. Sterker nog, in het echt zien de lampen van Designed4Kids er eigenlijk nog veel mooier uit. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een unieke babykamer hanglamp.

Designed4Kids Wandlamp

Bijpassend bji de prachtige hanglampen van Designed4Kids vind je een collectie wandlampen. Leuke wandlampjes voor de babykamer of kinderkamer. Mooi om zo 1 geheel te maken in de Babykamer. En zo’n wandlampje is reuze handig, denk maar eens aan het voeden ’s nachts wanneer je kindje nog klein is. Dan hoef je niet die hele grote lamp aan te doen en dat is wel zo fijn, je baby zal dan na het voeden weer wat gemakkelijker in slaap vallen. en zodra ze wat ouder zijn is zo’n lampje aan de muur heel handig om ’s avonds nog eens rustig een verhaaltje bij voor te lezen.

Designed4Kids & Studio Poppy

Zeer bijzonder is de samenwerking van Designed4kids met Studio Poppy. De handgeknipte behangbomen van Studio Poppy hebben een uniek ontwerp. De uiltjes en poppetjes die je hierin terug vind, zijn nu ook te vinden op de hanglampen van Designed4Kids. Een unieke combinatie en zo creëer je zeker weten een geweldig thema in de babykamer.

De collectie lampen van Designed4Kids is zeer uitgebreid en zal steeds verder uitgebreid worden. Je vind Designed4Kids lampen bijvoorbeeld bij Dreumes enZo.

No Comments Yet

Comments are closed