Dino lamp kinderkamer

Dinosaurus lamp

Kijk eens naar deze stoere dino lampen! Bij Land of Kids maken ze unieke kinderlampen, met oog voor detail en afgestemd op de interieurtrends van het moment. De dinosaurus plafondlampen hebben een mooi design en fijne kleuren, passend in vrijwel iedere kinderkamer. Je kunt kiezen voor de bijzondere silhouet dinosaurus lamp, of de full print camel dinosaurus plafondlamp.

Dinosaurus plafondlamp silhouet

De silhouet lamp met dino’s heeft een mooie nachtblauwe kleur, overlopend in een zandtint, met wat bomen en struiken en een volle maan. Maar als je de lamp aanzet verschijnen daar vulkanen en dinosaurussen, en lijkt de plafondlamp kinderkamer tot leven te komen! Wat zal jouw kindje verrukt zijn van deze lamp! Het gedetailleerde ontwerp maakt deze lamp uniek. Daarom is deze lamp dan ook een echte sfeermaker voor de jongenskamer of meisjeskamer.

De dino plafondlamp wordt aan de onderkant afgesloten met een matte melkglas kunststof diffuser. Hierdoor wordt het licht gelijkmatig verspreid.

Dinosaurus plafondlamp camel

De dino lamp Jaxx uit de collectie van Land of Kids is bedrukt met een full dino print in zwart, op een camel achtergrond. Bergen, vulkanen, dino’s en vogels lopen en vliegen rond op de lamp, en de grote volle maan schijnt helder. Het is een stoere kinderkamer lamp, die zich uitstekend laat combineren met robuuste en natuurlijke materialen in de dino kinderkamer. Ook deze kinderkamer plafondlamp wordt aan de onderzijde afgesloten met een diffuser.

Plafondlamp Kinderkamer Land of Kids

De kinderlampen van Land of Kids worden met de hand gemaakt in een Nederlands atelier. Iedere dag met liefde gemaakt, en altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen en de laatste trends op het gebied van wonen en interieur. De gehele collectie kinderlampen en babylampen van Land of Kids is te verkrijgen bij Dreumesenzo.nl.

Dus ga je de kinderkamer inrichten met een dino kinderkamer thema? Aardetinten combineren heel mooi in dit thema, gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals (steiger) hout en bamboe of grassen. Zet een mooie grote plant in de kamer voor extra sfeer! Daarnaast zijn er prachtige posters en vloerkleden met dinosaurussen te koop, voor extra aankleding.

No Comments Yet

Comments are closed