Eina Design haakjes voor de babykamer

Eina Design, een hippe collectie van metalen woonaccessoires. Leuke Woodland kapstokken en mooie haakjes. Alle accessoires van Eina Design worden gemaakt in de metaal fabriek van de familie van Einat. Eina Design haakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en onderling goed te combineren.

Einat is de designer achter Eina Design en bovendien ook nog eens mama van 2 kinderen. Toen zij enkele jaren geleden geen leuke accessoires kon vinden voor in hun woning, begon zij met zelf metalen accessoires te ontwikkelen in de fabriek. En met succes, want al gauw kwamen er vrienden van Einat met vragen of ze niet voor hun ook wat metalen kapstokhaakjes kon maken. En zo met de vrienden, familie en haar kinderen om zich heen ontstond er genoeg inspiratie, daarnaast komen de accessoires van Eina Design grotendeels tot stand uit een voorliefde voor de knipkunst en het silhouet theater.

Hertjes kapstok

De metalen woodland kapstok van Eina Design beeld een uniek tafereeltje uit van paddenstoelen, een hertje en konijn rondom een boom. Alle kapstokken van Eina Design worden goed gecontroleerd alvorens ze de fabriek verlaten, zo weet je zeker dat er nergens scherpe randjes of punten aanzitten, waar jouw kindje zich aan kan bezeren. De kapstok met woodland dieren is er in 5 verschillende kleurtjes. Zo is er voor iedere kinderkamer een juiste kleur te vinden binnen de collectie Eina Design haakjes.

Leuk ook zijn de wolken haakjes in verschillende kleuren. Je combineert ze onderling met elkaar of hangt ze samen met de hertjes aan de muur in gelijke kleuren. Leuk om de kapstokjes op te hangen in de babykamer.

Kapstokken en haakje zijn ook handig in de babykamer om van die speelgoed zakken aan op te hangen. Er zijn superleuk speelgoed bewaar zakken van bijvoorbeeld Eef Lillemor met panda beren erop. Bewaar hier eens al dat kleurrijke speelgoed in van bijvoorbeeld Djeco.

No Comments Yet

Comments are closed