House of Disaster figuurlampen voor de kinderkamer

Figuurlampen van House of Disaster

In de babykamer en kinderkamer is het ontzettend leuk om naast de gewone verlichting nog een ander soort lamp te gebruiken. Bijvoorbeeld een bedlampje, een bureaulampje of een lampje aan de wand. House of Disaster komt met een aantal verschrikkelijk leuke nieuwe figuurlampen voor de babykamer en kinderkamer! Dat is fijn licht van House of Disaster.

Sleepy Sloth figuurlamp house of disaster
Figuurlamp house of disaster sleepy sloth

Figuurlampen babykamer

Een figuurlamp van House of Disaster op de babykamer is heel erg leuk. Het licht is niet te fel, en de figuurtjes allemaal even schattig! Met een figuurlampje van House of Disaster is het helemaal niet erg om er ’s nachts uit te moeten, het geeft precies genoeg licht om je baby even te voeden en verschonen. De nieuwe figuurlampen komen bijvoorbeeld in de gedaanten van een schattige pinguïn, een snoezig egeltje of een slaperige luiaard. Maar ook een stoere origami giraffe is aan het assortiment toegevoegd, in een hippe okergele kleur.

Kinderkamer verlichting figuurlampen
Figuurlampen House of Disaster

Figuurlamp en nachtlampje

De schattige pinguïn figuurlamp is heel erg leuk te combineren met de kleine uitvoering als nachtlampje. Dit kleine nachtlampje is er meteen als jouw kleintje het nodig heeft, en geeft dan een zacht licht. Het kleine pinguin nachtlamoje wordt geleverd met een usb kabeltje, zo kun je hem steeds weer opnieuw opladen!

 

LED nachtlampje pinguin
Nachtlampje Pinguin House of Disaster

In de kleur van dit moment , okergeel, is er een stoere Origami Giraffe figuurlamp. Deze lamp staat bijvoorbeeld heel gaaf bij wat grotere kinderen op een bureautje! Het leuke van de figuurlampen van House of Disaster is dat ze niet alleen leuk zijn in het donker, maar ook overdag is het een super toffe accessoire voor de babykamer of kinderkamer. Ze staan namelijk heel erg leuk op een wandplankje of op een tafeltje naast het bed.

Giraffe figuurlamp kinderkamer
House of Disaster figuurlamp origami giraffe

No Comments Yet

Comments are closed