Juul Design Lampen

Juul Design

Juul Design lampen is in 2010 opgericht door Marten Dekker. Met de visie van origineel ontwerp, decoratief, hoogwaardige materialen en kinderkamers in gedachten.

De lampen van Juul Design worden allemaal in Nederlands atelier met de hand gemaakt. Wel zo fijn om te weten, want zo ben je zeker gegarandeerd van een eerlijke productie. Natuurlijk samen met een uniek design. Naast de eerlijke productie in Nederland, wordt het atelier van Juul Design ook gedraaid op zonne-energie en gebruiken zij zoveel mogelijk organisch katoen. De lampenkappen worden allemaal gemaakt van een goede kwaliteit pvc, die ook na enkele jaren niet verkleurd en mooi wit blijft aan de binnenkant.

Juul Design Hanglamp

Juul Design heeft een uitgebreide collectie aan hanglampen, voor zowel de babykamer als voor de kinderkamer. De hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, van 30 cm, 35 cm tot zelfs 40 cm en groter op verzoek. De hanglampen zijn allemaal recht en worden geleverd inclusief een pendel. Je kunt de lamp dus zo ophangen.

Juul Design Wandlamp

Bijpassend bij de hanglampen heeft Juul Design ook een collectie wandlampen ontwikkeld. Alle wandlampen hebben een gesloten korf, wel zo veilig voor kleine kinderhandjes. Ook de wandlampen worden met pendel geleverd en hebben een handige aan en uit schakelaar erop. Zo kan de stekker in het stopcontact blijven. De wandlampen zijn heel kleurrijk beplakt met mooie katoen en veel van de lampjes hebben lieve applicaties erop.

In totaal heeft Juul Design een collectie van meer dan 200 verschillende lampen. De lampen van Juul Design zijn o.a verkrijgbaar bij onderstaande winkels.

No Comments Yet

Comments are closed