Kinderkamer lamp Silhouette Safari

Lamp Kinderkamer Safari Silhouette

Mooie lampen voor de kinderkamer, het kan een hele zoektocht zijn. Wil je namelijk de styling van de kinderkamer helemaal af maken, dan wil je het liefst een lamp die volledig in het thema past. Een veel gezien thema van dit moment is ‘Safari’, warme aarde tinten en stoere wilde dieren. Wij vonden een lamp die daar precies bij past! Namelijk de Safari Silhouette, van land of Kids.

Safari Silhouette lamp voor de kinderkamer

De Silhouette safari is een prachtige lamp. Verkrijgbaar in twee varianten; de Safari Silhouette Plafondlamp, en de Safari Silhouette hanglamp. De prachtige camel en grijs tinten van de lamp zorgen ervoor dat hij in vrijwel iedere safari kamer past. Wanneer de lamp uit staat, zie je bomen en gras. Maar zet je de lamp aan, dan verschijnt er een savanne met wilde dieren! Werkelijk een lust voor het oog, en wat zal jouw kind er blij van worden!

Plafondlamp Safari Silhouette

De plafondlamp heeft een doorsnede van 35 cm, is 16 cm hoog, en zit op een centimeter na strak tegen het plafond. Aan de onderzijde wordt deze lamp afgesloten met een diffuser plaat, waardoor je niet recht in de lamp kijkt, en het licht mooi zacht en gelijkmatig verspreid wordt.

Hanglamp Silhouette Safari

De hanglamp heeft een doorsnede van 30 cm, en is 20 cm hoog. Deze lamp wordt geleverd met een witte pendel, deze is in lengte te verstellen, zodat je zelf kan bepalen hoe hoog je de lamp wilt hangen.

Safari Silhouette hanglamp camel
Hanglamp Safari Silhouette uit

Stop met zoeken naar die perfecte lamp, en kijk bij Dreumesenzo.nl welke lamp in jouw babykamer of kinderkamer past. Ben je benieuwd naar de lampen van Land of Kids? Lees dan hier meer over deze bijzondere lampen!

No Comments Yet

Comments are closed