Konges Sløjd Babykamer Accessoires

Ben je ook helemaal fan van de Scandinavische woontrend, en ga je binnenkort je babykamer inrichten? Dan moet je echt even meekijken naar dit geweldige Deense merk; Konges Sløjd. (spreek uit; Kongessloejd)

Duurzame babykamer accessoires

Het Deense Konges Sløjd gebruikt zo veel mogelijk 100% biologisch katoen voor hun producten. Het merk straalt luxe en duurzaamheid uit, en vaak een beetje nostalgie. De collectie wisselt regelmatig, de meeste artikelen worden in beperkte oplage gemaakt, en blijft daardoor uniek. De kleuren lopen vaak al voor op de trends. Wij vinden dit een waanzinnig mooi merk, en we laten je hier de meest bijzondere producten zien.

De bijtspeeltjes van Konges Sløjd zijn gemaakt van 100% bpa vrije siliconen. Ze zijn dus absoluut veilig voor jouw baby. Een bijtspeeltje geeft verlichting bij de pijn van doorkomende tandjes, daarnaast heeft het bijten en sabbelen een rustgevende uitwerking. Wiegdeken Pointelle in de kleur Sahara is geweven in een prachtig visgraat patroon, en dat geeft de deken een nostalgische uitstraling. Deze deken is gemaakt van 100% Gots gecertificeerd katoen.

Ook het hydrofiel wordt gemaakt van super zacht biologisch katoen. De hydrofiel luiers en doeken kunnen los of per set aangeschaft worden. Je gebruikt een hydrofiel doek de eerste jaren heel veel, zorg dus dat je er voldoende op voorraad hebt!

Konges Sløjd Speelgoed

Prachtig nostalgisch speelgoed maken ze bij dit Deense merk; houten stapelblokken, blokpuzzels met afbeeldingen van dieren, en bijtspeelgoed voor baby’s. Alles geïllustreerd met nostalgische afbeeldingen. Het speelgoed is prachtig, en bijvoorbeeld een uniek kraamcadeau!

Het meest bijzondere item in de collectie vinden wij de verjaardagstrein. Deze trein is gemaakt van steen, en is verkrijgbaar in drie varianten. De trein kan voor iedere verjaardag tevoorschijn gehaald worden om de tafel te versieren, het is echt een juweeltje! Voorop loopt een ballerina, een pierrot, of een circusartiest, en in de treintjes zitten dieren of fruit. Bij de trein zijn gouden cijfers geleverd, om de leeftijd van de jarig aan te geven. Op de treinstellen kan een kaars bevestigd worden. Dit zal een echte traditie worden!

Ben je nieuwsgierig naar andere duurzame merken voor je babykamer? Check dan deze blog.

No Comments Yet

Comments are closed