LIEWOOD Nachtlampjes

LIEWOOD nachtlampjes

De nieuwe collectie van het Deense merk LIEWOOD is zoals altijd weer prachtig. Nieuw in het assortiment zijn deze drie geweldige LIEWOOD nachtlampjes. Deze nachtlampjes zijn een absolute eyecatcher voor de babykamer of kinderkamer, en de kids zullen er ook weg van zijn!

Nachtlampjes LIEWOOD
LIEWOOD nachtlampjes

Oplaadbare nachtlampjes

Naast hun prachtige design, zijn deze nachtlampjes van LIEWOOD ook zeer duurzaam in gebruik, ze kunnen namelijk opgeladen worden en werken niet op batterijen! Aan de onderkant van het lampje zit een usb poortje waarmee het lampje opgeladen kan worden. En volledig opgeladen kan het nachtlampje tot 12 uur lang branden. De LIEWOOD nachtlampjes zijn gemaakt van milieu vriendelijke siliconen en zijn verkrijgbaar in drie varianten; Cat Wilson grijs, Cat Wilson roze en Panda offwhite.

Winston Panda nightlight Liewood
LIEWOOD nachtlampje Winston panda

LIEWOOD Nachtlampjes voor de baby- en kinderkamer

Een nachtlampje op de baby- of kinderkamer is een echte musthave. Veel kindjes vinden een klein lichtje als ze gaan slapen erg fijn, maar ook bij een nachtmerrie of ’s nachts je baby verschonen is het heel erg handig. De LIEWOOD nachtlampjes geven een zacht licht, genoeg om te zien wat je doet, en zacht genoeg om heerlijk bij weg te dromen! Ook voor je kindje is het lampje eenvoudig te bedienen door op het knopje aan de onderkant te drukken. Door de keuze uit drie verschillende lampjes is er altijd wel eentje die in het interieur past.

LIEWOOD nachtlampje cat wilson dumbo grey
LIEWOOD nachtlampje Cat Wilson grey
LIEWOOD nachtlampje siliconen
 Oplaadbaar nachtlampje

LIEWOOD is een van origine Deens merk, en hecht veel waarde aan de duurzaamheid, kwaliteit en herkomst van hun producten. Zo is al het katoen wat gebruikt wordt uitsluitend organisch katoen, en ze zorgen er voor dat alle producten worden gefabriceerd  onder eerlijke en veilige werkomstandigheden.

LIEWOOD babykamer accessoires

Hou je ervan om je babykamer volledig te stylen in een thema, dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Binnen de LIEWOOD collectie is vrijwel alles met elkaar te combineren, van hydrofiele luiers, tot bamboe servies en thermosflessen. We love it!

Roze nachtlampje poes liewood
LIEWOOD nachtlampje Cat Wilson rose

No Comments Yet

Comments are closed