LIEWOOD Hydrofiele luiers organic cotton

LIEWOOD Organic Cotton

LIEWOOD Organic Cotton Deens design is babyverzorging van hoge kwaliteit. Zo zacht en zulke mooie prints, allen uniek en in een prachtig Scandinavisch kleuren pallet, je bent op slag verliefdop de LIEWOOD hydrofiele luiers. LIEWOOD wordt in India gemaakt bij een GOTS-leverancier (Global Organic Textile Standard). Ze gebruiken de best mogelijke materialen, die strenge eisen en kwaliteitscontroles hebben doorstaan, en houden daarbij rekening met ons milieu.

LIEWOOD Hydrofiel
LIEWOOD Organic cotton hydrofiele luiers

Want we willen alleen het allerbeste voor onze dierbare kleintjes! En wie het allerbeste wil, kiest voor LIEWOOD. Uniek design en fijne zachte materialen​​, dat vind je in de LIEWOOD hydrofiele luiers. De hydrofiele luiers zijn gemaakt van zacht organic cotton, en hebben fijne zachte kleuren, en subtiele printjes, gebaseerd op de laatste trends.

 

LIEWOOD Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers zijn onmisbaar in je babyuitzet. Zorg dat je er voldoende op voorraad hebt, want ze zijn zo ontzettend fijn en handig in gebruik. Zo hebben ze een hoog absorptie vermogen, fijn om jouw kleintje me af te drogen na het bad. En zo zacht voor de tere babyhuid! Maar een hydrofiele luier is ook fijn om te gebruiken bij het verschonen, zo houd je je verschoningskussen langer fris. Of gebruik de LIEWOOD hydrofiele luier na de voeding, leg er een over je schouder en hij is te gebruiken als spuugdoek.

Hydrofiele luier Liwood Hannah Grijs
Liewood hydrofiele luier Hannah grijs

Maar de LIEWOOD hydrofiele luier is ook fijn om mee te nemen naar bijvoorbeeld baby zwemmen, eerst even lekker inwikkelen. Of stop er een in de luiertas, altijd handig! Een bijkomend voordeel van de LIEWOOD hydrofiele luiers is dat ze ontzettend snel droog zijn.

Hip Hydrofiel

De nieuwe collectie van LIEWOOD staat weer bol van het hip hydrofiel. Onze favoriet is de hydrofiele luier Leopard, hip design met een luipaard printje!

Hydrofiele luier Leopard LIEWOOD
LIEWOOD Hydrofiele luier Leopard

 

 

 

 

 

 

En naast het geweldige hydrofiel, maakt LIEWOOD ook prachtig bamboe servies! Ben je benieuwd? Lees dan hier ons artikel over het LIEWOOD bamboe servies!

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed