LIEWOOD wandlamp Troy

Op zoek naar een mooie Wandlamp voor de kinderkamer

Wil je de kinderkamer inrichten met natuurlijke materialen, en ben je nog op zoek naar mooie verlichting? Kijk hier dan mee naar de houten wandlampen van LIEWOOD. Met deze LIEWOOD wandlamp Troy wordt bijvoorbeeld een leeshoekje heel erg knus! En bij het bed is het een fijne lamp om nog even bij te lezen en knuffelen voor het slapen gaan.

LIEWOOD Wandlampen van hout

Het Scandinavische merk LIEWOOD maakt geweldig mooie houten wandlampen. Met keuze uit drie verschillende types, dus kiezen wordt nog even lastig! Alle drie even mooi, en gemaakt van hout, wat weer uitstekend past in het thema met natuurlijke materialen. De LIEWOOD wandlampen zijn verkrijgbaar in de vorm van een konijn, een stoere dino en een poes. De lampen zijn gemaakt van een naturel kleur beukenhout en geven een prachtig sfeerlicht in de kamer! De houten wandlampen kunnen gebruikt worden in een speelhoek, in de slaapkamer, of als een fijn leeslampje bij het bed van je kindje.

Een leuk detail aan de poes lamp en de konijn lamp van LIEWOOD, is dat door de snuitjes ook wat licht valt, wat ze nog meer sprekend en aanwezig maakt. Verder worden bij de lampen twee led lampjes, een adaptersnoer met de aan en uit schakelaar en bevestigingsmateriaal geleverd, wat er allemaal pico bello uitziet. Daarnaast zijn de lampen prachtig afgewerkt, en de randen zijn mooi glad, dus geen risico op splinters. De lampjes zijn zelfs te reinigen met een vochtige doek.

Natuurlijke Kinderkamer accessoires van LIEWOOD

Super leuk dat je bij LIEWOOD nog meer accessoires kan vinden, met een natuurlijke look en hetzelfde design! Bijvoorbeeld de houten kapstok Elenor, waarop de poes en het konijn terugkomen. Daarnaast verkoopt LIEWOOD ook heerlijk zachte vloerkleden, erg leuk natuurlijk naast het bedje, of in de speelhoek. Met accessoires in een zelfde stijl, maak je van de kinderkamer styling één geheel. Bekijk ook de geweldige nachtlampjes van Liewood!

No Comments Yet

Comments are closed