Little Dutch Adventure Blue | Nieuwe Collectie!

Little Dutch adventure blue -
Little Dutch adventure blue

De nieuwe collectie adventure blue van Little Dutch is weer geweldig. Prachtige nieuwe kleuren en prints waar je heel erg blij van wordt. De adventure blue is een gave serie in old blue tint, perfect voor de stoere jongens baby- of kinderkamer. Zoals gewend van Little Dutch een zeer compleet assortiment baby- en kinderkamer artikelen om de kamer hip in te richten.

Little Dutch hanglamp Adventure Blue

Net zoals in de andere collecties van Little Dutch is er ook in de adventure blue een silhouette hanglamp. De buitenkant van de lampenkap is bekleed met blauwe stof met daarop kleine witte hageltjes. Wanneer je het licht aanzet schijnt door de kap het silhouette van een

adventure blue hanglamp Little Dutch
adventure blue hanglamp Little Dutch

avontuurlijk tafereel, een beer bij een tipi tent met een kampvuurtje aan. Prachtig om naar te kijken en superleuk dat de lamp verandert als je hem aanzet. De lamp is erg leuk te combineren met andere artikelen uit deze serie, bijvoorbeeld een muziekdoosje of een kussen met dezelfde hagelprint als de buitenkant van de lamp.

Hanglamp adventure blue Little Dutch

Ook de andere hanglamp uit de nieuwe serie van Little Dutch is prachtig. Op deze lamp staan onder ander de beer met de tipi tent, een kano, en verschillende bladeren afgebeeld. Een plezier om naar te kijken en net als de silhouette lamp goed te combineren met de andere artikelen uit de serie Adventure Blue. En wist je dat er bij deze serie bijpassend behang en verf besteld kan worden?

Little Dutch behang en verf

Speciaal voor deze nieuwe collectie ontwikkelde Little Dutch samen met Graham & Brown behang en verf in precies de juiste tinten, en met de prints die ook op hun producten staan! Een gouden zet denken wij, je hoeft bijna niet meer zelf na te denken, alleen nog maar te combineren.

Adventure blue Little Dutch.

Little Dutch behang en verf
Little Dutch Behang en Verf

No Comments Yet

Comments are closed