Little Dutch Adventure Mint – Babykamer accessoires

Adventure Mint Little Dutch
Little Dutch Adventure Mint babykamer accessoires

Eindelijk is het moment daar;  je kan gaan beginnen aan de babykamer! Wat een avontuur zo’n kleintje op komst! En natuurlijk ben je op zoek naar de allermooiste babykamer accessoires, zachte producten, lieve stofjes en schattige prints. Maak hier kennis met Little Dutch Adventure Mint, het meest uitgebreide assortiment babykamer accessoires.

 

 

Little Dutch Adventure Mint musthaves

Wanneer je op zoek bent naar een aantal leuke accessoires voor in de babykamer dan zit je bij Little Dutch helemaal goed. De nieuwe collectie Adventure Mint is een mix tussen twee thema’s, bos en tipi. Op de artikelen staan leuke afbeeldingen van vosjes, bomen en blaadjes, beren en tipi tentjes. Alle artikelen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het thema kan gebruikt worden in de babykamer voor zowel jongens als meisjes.

Little Dutch Adventure Mint
Commodemandje groot Adventure Mint

De grootste eyecatchers in de babykamer zijn de wieg of het ledikant en de commode. Het is natuurlijk erg leuk om de prints die je hier gebruikt op elkaar af te stemmen. Maak het bedje comfortabel op met een zachte wiegdeken of ledikantdeken met aan één zijde zachte teddystof. Een schattig muziekdoosje erbij en jouw baby is zo in dromeland! De commode kleed je leuk aan de met bijpassende aankleedkussenhoes en een commodemandje om alle spulletjes in op te ruimen.

Adventure Mint ledikantdeken
Heerlijk zachte ledikantdeken Little Dutch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babykamer verlichting Little Dutch Adventure mint

Litle Dutch silhouette lamp Mint Sprinkle
Mint sprinkles silhouette hanglamp Little Dutch

Heb je al gedacht over de verlichting in de babykamer? In de collectie van Little Dutch adventure Mint vind je namelijk ook prachtige hanglampen. Een hanglamp Adventure, mooi in de kleur van de collectie met de witte afbeeldingen. En de Mint Sprinkles Silhouette, als je deze lamp aanzet dan verschijnen de figuurtjes in de lamp, een magisch gezicht voor jouw kleintje!

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed