Mies & Co baby lifestyle

Mies & Co, Nederlands ontwerp voor de babykamer

Mies & Co baby lifestyle is een puur Nederlands merk, gemaakt van hoogwaardig kwaliteit katoen voorzien van prachtige prints. Opgezet door een moeder, die na een heftige periode in het ziekenhuis met haar pasgeboren dochter, een fijne en geborgen omgeving miste. Dit wilde ze dan ook gaan ontwikkelen voor anderen. Een mooie en fijne omgeving voor die eerste jaren van het nieuwe leven.

Mies & Co baby lifestyle Beddengoed

De producten van Mies & Co zijn stuk voor stuk hoogwaardige lifestyle textiel producten,  bestaande uit diverse prachtige prints en perfect op elkaar afgestemd. Door de ruime keuze in de collectie, breng je binnen no time die heerlijke comfortabele sfeer in de babykamer. De bijzondere prints maken een mix en match in unieke stijl mogelijk, en geven steeds weer een ander uitstraling aan de babykamer. Kies uit het overzichtelijke assortiment de zachte hoeslakens voor ledikant of wieg, en maak het af met de katoenen lakentjes en heerlijke teddy dekens. Hier onder zal jouw kleintje zich geborgen voelen, en de mooiste dromen dromen!

Wieg- en Ledikantdekens van Mies & Co

De teddy dekens zijn gemaakt van zachte sherpa, gecombineerd met oekotex gecertificeerd katoen. De dekens van Mies & Co worden met liefde en onder de juiste omstandigheden geproduceerd in Europa.  De teddy wiegdekentjes en ledikantdekentjes hebben een TOG-waarde van 1.90. (kijk onderaan in dit artikel voor een overzicht van alle TOG-waarden) De dekentjes kunnen worden gewassen op 40 graden, en op een kort en niet te heet programma in de droger. 

Zachte Teddydekens Mies & Co

Mies & Co baby lifestyle

Naast beddengoed vind je bij Mies & Co ook een aardige collectie lifestyle producten, zij geloven dat wanneer jij je goed voelt, jouw kindje zich ook goed voelt. En zeg nou zelf, van alleen al het kijken naar deze prachtige spullen word je al blij, toch?!

De voetenzakken voor in de maxi cosi zijn ware eyecatchers, en nog belangrijker, heerlijk warm voor jouw kleintje! Uitgevoerd in de verschillende prints zoals het beddengoed, en lekker warm door de teddy stof aan de binnenkant! De voetenzak is geschikt voor maxi cosi, en een autostoeltje met driepunts gordel. TOG 3.56. Laat die winter maar komen, jullie kunnen tegen de kou!

Kijk ook eens bij de schattige accessoires van Mies & Co, en koop voor jouw kleintje zo’n waanzinnig zachte snuggle bunny, om lekker mee te slapen, en waar je ook heel handig het speentje aan vast kan maken.

Gemiddelde TOG waarden*

Laken 2.0, Deken 2.0, Dekbed 8.0

Gemiddelde TOG waarde voor beddengoed in de babykamer zodra de baby zijn of haar lichaamstemperatuur vasthoudt:

0,5 tog > kamertemperatuur boven de 26 graden (alleen luier dragen)

1,0 tog > kamertemperatuur 23-24 graden ( luier met romper of lakentje)

2,0 tog > kamertemperatuur 20-22 graden (babydeken met laken en romper?

2,5 tog > kamertemperatur 16-19 graden ( slaapzak, babydeken met laken en event. romper)

*bron kraamzorg het groene kruis.

No Comments Yet

Comments are closed