Mies & Co Baby Lifestyle

Deken Little dreamsMies & Co Baby Lifestyle. Wat een prachtig merk! Dit Nederlandse merk heeft een mooie ontstaansgeschiedenis. Terwijl moeder Ester waakte aan het ziekenhuisbedje van haar dochtertje, droomde ze over de meest mooie babyproducten om haar dochter mee te omringen zodra ze weer thuis zou zijn. En het bleef niet bij dromen! Kort daarna werd Mies & Co geboren en zijn de prachtige items verkrijgbaar voor alle kindjes!

Fijne babyproducten

Dit merk richt zich vooral op baby producten voor het slapen en onderweg. Zo bestaat de collectie bijvoorbeeld uit schitterende dekens, lakentjes en hoeslakens. Maar ook super zachte knuffels, prachtige bijtringen en gave muurstickers, schitteren in haar collectie. Alle items zijn van een hoogwaardige en prachtige kwaliteit en garanderen zo een lange levensduur en veel en langdurig plezier. Met deze babyspullen maak je eenvoudig het leventje van jouw baby nog vertrouwder, veiliger en fijner.

Lees ook: Babykamer kussens

Essentie van goed slapen

Teddy deken Cozy dots OffwhiteBij het ontwikkelen van haar collecties, richt Mies & Co zich vooral op het slapen en onderweg zijn met je kindje. Wist je bijvoorbeeld dat je baby bijna de helft van de dag slaapt? Een diepe, goede slaap is van essentieel belang om je kindje goed te laten groeien. Zowel lichamelijk als geestelijk. Heel belangrijk dus dat deze slaap gestimuleerd en omringt wordt door producten die aan een goede rust bijdragen. De producten van Mies & Co begrijpen dit! Denk bijvoorbeeld aan super zachte en warme dekens, zachte katoenen lakentjes en goed passende hoeslakens.

Mies & Co naast praktisch ook super stylish

Alle producten van zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ook op dat gebied slaagt Mies & Co met vlag en wimpel. Ieder item is namelijk ook nog een super stylish en misstaat niet als prachtige aankleding van de babykamer en kan je zonder meer mee gezien worden onderweg. De producten sluiten namelijk naadloos aan op de stijl van mama. Ideaal!

Duurzame samenwerkingsverbanden

Fijn ook aan Mies & Co Baby Lifestyle is dat ze heel kieskeurig zijn met wie ze samenwerken. Heel bewust kiezen ze de partijen waar ze mee samenwerken om haar producten te laten produceren. Ze kiezen voor partijen uit Europa en willen dat alle producten met liefde worden gemaakt. Dit streven en doel zie je zonder meer terug in hun mooie collecties.

Ben je nieuwsgierig geworden? Shop Mies & Co hier heerlijk vanuit je luie stoel!

Lees ook: Little Dutch Adventure mint 

Hoeslaken Cozy Dots

No Comments Yet

Comments are closed