Mintgroene Babykamer

mintgroene babykamerWaar heel vroeger geel populair was in de babykamer, werd het later grijs en nu dus mintgroen. Mintgroen is helemaal terug van weggeweest en zeker voor in de Babykamer. 1 Ding hebben alledrie de kleuren gemeen, ze kunnen heel gemakkelijk voor zowel een jongens als meisjes babykamer.

Nog niet zo heel lang geleden was het helemaal niet zo gek om niet te weten of je een jongetje of meisje kreeg. Babykamers werden daarom zo ingericht dat hier zowel een jongensbaby als een meisjesbaby kon gaan slapen, zonder dat de kleuren gek waren. Geel was toen een erg populaire kleur. In een later stadium kon je dan een aantal elementen toe voegen waardoor het kamertje meer voor een meisje of voor een jongen werd. Geel werd langzaam veranderd in grijs en nog steeds is grijs best een populaire kleur voor de babykamer. Tegenwoordig weten heel veel zwangeren of dat zij een jongen of meisje krijgen en kun je prima van te voren een knalroze babykamer maken. Maar tegenwoordig is de kleur mintgroen erg populair.

Mintgroene Babykamer

mintgroen is een mooie kleur en laat zich ook nog eens prima combineren met andere kleuren. Zo kun je voor een jongen mintgroen erg mooi samen voegen met bijvoorbeeld grijs (komt die babykamer kleur toch nog eens terug), maar ook zilver en taupe staan er mooi bij. Voor meisjes is mintgroen erg mooi samen met oud roze of crème kleur. Een mintgroene babykamer maak je gemakkelijk zelf. Je kunt kiezen voor mintgroene verf op de muren, maar ook is er steeds meer babykamer behang te vinden met mintgroen erin. Ook leuk om eens te zoeken naar muurstickers. zo kun je bijvoorbeeld de muur in wit houden en deze met een muursticker verder decoreren.

Mintgroene Babyspullen

Steeds meer merken komen met mintgroene babyspullen en babykamer accessoires. Zo voert Jollein al enige tijd een leuke collectie mintgroene lamp babykamervan hydrofiele doeken en luiers in mintgroen. Maar ook vind je de kleur terug in de collecties van Koeka en Cotton Baby. Wij zelf zijn erg onder de indruk van de Sweet Mint collectie van Little Dutch. Een compleet uitgebreide collectie van mintgroene babykamer en kinderkamer artikelen. Zo is er mooie mintgroene lamp, maar ook bijvoorbeeld aankleedkussenhoezen, kruikenzakken en ledikantdekens. Voor de grotere kinderen is er ook een mintgroen dekbedovertrek.

Verder is de kleur mintgroen goed te combineren met fijne wollige items. Gebreide dekentjes, wollige kussens en meer. Kies liever niet voor hoogglans babykamer meubels, maar gebruik zijdeglans of zelfs krijtverf.

No Comments Yet

Comments are closed