Muurstickers plakken op een saaie babykamer muur.

muursticker meetlatHet klaarmaken, verbouwen en inrichten van de babykamer is een leuk klusje voor iedere papa of mama to be! Waarschijnlijk heb je nog nooit zo enthousiast met een kwast in je handen gestaan. Het kindje wat immers in dat kamertje komt te wonen heb je al diep in je hart gesloten en het klaarmaken van de babykamer is een fijne bezigheid en goede voorbereiding op het komende moeder en vaderschap. Je bent zo nieuwsgierig naar het kindje wat komen gaat. Werken aan alles wat er nodig is om goed te kunnen zorgen voor zo’n kleintje brengt je steeds een stapje dichterbij.

Babykamer muren verven

Misschien heb je gekozen voor behang of alleen voor muurverf. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk. Het is bijvoorbeeld hartstikke leuk om een strook hip behang achter de commode te plakken. Het breekt en vrolijkt de boel goed op. Ook kan het heel goed het thema of de kleur van de kamer bepalen. Heb je bijvoorbeeld een babykamer met sterren, dan kies je voor sterren behang. Een kamertje met felle kleuren? Kies dan voor effen muren, maar met een felle strook behang wordt het heel mooi. Heb je toch alleen maar muren met muurverf, dan kun je de muren wel eens een beetje saai vinden zodra het kamertje klaar is en alle meubels erin staan. Het is dan een goed idee om gebruik te maken van muurstickers. Ze plakken lekker snel en in een handomdraai heb je een leuk thema gemaakt. Muurstickers heb je in alle soorten en maten, kleuren en vormen. En zelfs is het mogelijk om echte foto’s in stickervorm te krijgen en deze op de muur te plakken.

Muurstickers Babykamer

Wij zagen hele leuke stickers bij Dreumes enZo. Een heel uitgebreid assortiment van stickers om op de muur te plakken. Zo vind je bijvoorbeeld in de categorie muurstickers babykamer een hele leuke groeiladder met illustraties van Kaartje of Kip. De groeiladder is gedeeltelijk transparant, zo komt de kleur van de muur er goed doorheen en past de sticker eigenlijk altijd bij de ondergrond. Zo zie je hier bijvoorbeeld op het plaatje dat de sticker als voorbeeld is gemaakt op groen, roze en grijs. Maar natuurlijk kan hij ook gewoon op een witte muur. Bijpassend zijn er nog veel stickers te krijgen met een hertenkop, vogeltjes of zebra.

No Comments Yet

Comments are closed