Nachtlampje baby: Wooly lamb

nachtlampje Wooly lamb
Wooly lamb nachtlampje

We zien natuurlijk veel nachtlampjes voor de babykamer voorbijkomen, maar op deze waren wij op slag verliefd! Het Wooly lamb lampje van Dreumes enZo is net even anders dan andere nachtlampjes. Waar de meeste nachtlampjes tegenwoordig steeds strakker en ‘ongezelliger’ worden, slaat dit nachtlampje een andere weg in. De grote vertrouwde ogen en de wollige verschijning zorgen ervoor dat ook jouw kindje op slag verliefd zal worden op dit lammetje. Schattig, maar toch ook stoer. Veilig en vertrouwd. Ook leuk; ze past in elke babykamer en is geschikt voor zowel jongens als meisjes!

Nachtlampje baby veilig en vertrouwd

Een nachtlampje mag eigenlijk niet ontbreken op het kamertje van jouw kindje. Of je nou op zoek bent naar de perfecte babykamer of dat jouw kindje al wat groter is en jullie op zoek zijn naar een nieuwe inrichting voor een heuse Kinderkamer.
Bij baby’s is een nachtlampje baby bijvoorbeeld heel fijn tijdens de nachtelijke voedingsmomenten. Een nachtlampje geeft net genoeg licht af om te voeden, maar maakt je baby niet meteen klaarwakker. Zo zullen zowel de ouder als het kindje na het voeden makkelijker en sneller de slaap weer kunnen vatten. En dat is fijn! Ook is het handig om van jongs af aan je kindje al vertrouwd te maken met een nachtlamp. Bijvoorbeeld door het te betrekken in het bed ritueel. Als je kindje al vroeg leert het lammetje te herkennen, zal het een vertrouwd en veilig gevoel geven en je baby helpen om rustig in slaap te vallen.

Nachtlampje Wooly lamb tegen bang in het donker

Wooly lamb
Wooly lamb in the dark

Wanneer je baby al wat ouder is en jullie hebben nog geen nachtlampje in huis, dan kan de aanschaf natuurlijk ook altijd later. Vaak wanneer je merkt dat je kindje angst ontwikkelt en niet alleen durft te slapen in het donker, kan een lampje voor de nacht uitkomst bieden. Op de Wooly lamb zit bijvoorbeeld een handige timer. Deze zorgt ervoor dat het lampje na 20 minuten automatisch uitgaat. Het helpt je kindje in slaap vallen, maar zal niet de hele nacht onnodig blijven branden.

Vriendelijk in gebruik

Het lammetjes nachtlampje is naast zijn vriendelijke uiterlijk ook nog eens heel vriendelijk in gebruik. Ze werkt namelijk op batterijen. Misschien denk je in eerste instantie dat is niet zo handig, maar niks is minder waar! Juist een nachtlampje op batterijen heeft een groot voordeel. Je bent niet afhankelijk van stopcontacten en kan de Wooly lamb dan ook overal neerzetten of mee naar toe nemen. Een logeerpartijtje? OP vakantie? Geen probleem, het lammetje gaat moeiteloos met jullie mee en geeft je kindje het vertrouwde gevoel van thuis mee.
Daarnaast is het een LED nachtlampje. Led heeft als grote voordeel dat het zogenaamd ‘koud’ licht is. Wanneer het nachtlampje aanstaat, wordt deze dus niet warm. Veilig dus!

Mimirella aus Liebe

Wooly nachtlampje en poster Mimirella.

Wist je trouwens dat het Wooly lamb nachtlampje ook een bijpassende poster en kaart heeft? Hoe leuk om deze eveneens in de Kinderkamer op te hangen of neer te zetten. Zowel de poster als de kaart zijn ontworpen door de bekende illustrator Mimirella aus Liebe. Mimirella ontwerpt alles met liefde en passie voor kinderen. Haar kernwoorden zijn fantasie, levensvreugde en gezelligheid. En laat je dat nou allemaal terug zien in haar ontwerpen.

Dit nachtlampje is niet alleen leuk om voor jezelf te shoppen, maar ook gaaf om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als kraamcadeau of als cadeautje voor een dreumesverjaardag. Shop het bijbehorende kaartje erbij en schrijf hier je gelukswensen op. Succes gegarandeerd!

Wil je weten waar je deze beauty shopt? Klik hier.

No Comments Yet

Comments are closed