Nachtlampje Hert en Zwaan Lapin & Me

 

Nachtlampjes Lapin & Me
Nachtlampjes Lapin & Me

 

Nachtlampje hert en nachtlampje zwaan, de nieuwste nachtlampjes die de eerste keer geshowd werden op de beurs Maison & Objet in Parijs. Zwaar onder de indruk zijn wij er van, prachtige vormen met een tikkie vintage kleuren.

Nachtlampje hert

Het hert nachtlampje is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Zoals we gewend zijn van Lapin & Me hebben zelfs de kleuren prachtige

Nachtlampje Hert
Nachtlampje Hert

namen als Lace, Unicorn of Velvet. De lampjes zijn mooi vormgegeven en met de hand zijn er schattige oogjes en snoetjes op geverfd. Een heerlijk hertje wat je direct aan de film Bambi doet denken, want wat was die schattig.

Nachtlampje Zwaan
Nachtlampje Zwaan

Nachtlampje Zwaan

Ook de zwanen lampjes zijn nieuw en hetzelfde als voor de hertjes geld, perfect uitgewerkt in prachtige vintage kleuren. Zwanen doen je natuurlijk denken aan bruiloften en trouwerijen, zo word het nog eens een kadootje met een knipoog. Maar de zwanen lampjes zijn ook met name in de babykamer of kinderkamer voor meisjes erg leuk. Combineer met een zwaan poster of prachtige zwaan kussens en hangers. Het ontwerp van de zwanen nachtlampjes is gebaseerd op de keramische beelden uit vervlogen tijden en zo zijn ook de kleuren van het zwaan nachtlampje vintage. Er is een blauwe, roze en witte zwaan nachtlamp.

Beide nachtlampjes van Lapin & Me werken op batterijen, 3xLR44. Deze worden meegeleverd. Het materiaal waar de lampjes van gemaakt worden is BPA en PVC vrij en natuurlijk zijn ze voorzien van een CE keuring. Wel zo veilig!

Nachtlampjes op batterijen zijn handig voor kleine kinderen die bang zijn in het donker. Ze kunnen ze gebruiken voor een nachtelijk bezoek aan het toilet, maar ook tijdens een logeer partijtje of vakantie zijn de lampjes fijn om mee te nemen. Zo hebben kinderen altijd een vertrouwd beeld bij zich als ze in een vreemd bedje liggen.

Maar het allerbelangrijkste bij deze nachtlampjes van Lapin & Me is natuurlijk dat ze fantastisch staan in de kinderkamer als decoratie.

Nachtlampjes Hert Lapin & Me
Nachtlampjes Hert Lapin & Me

No Comments Yet

Comments are closed