Nachtlampje voor de babykamer

Eenmaal in zijn eigen bedje kan het voor een baby heel moeilijk zijn om rustig in slaap te komen. Een nachtlampje babykamer kan hierbij helpen.
Hoe vaak hoor je niet kersverse ouders klagen over het slaapgedrag van hun kleintje, en lopen ze uren rond te hupsen met de baby op hun arm, “want daar slaapt ‘ie wel”. Zet een leuk nachtlampje in de babykamer!
Zo’n leuk klein nachtlampje met een heel subtiel licht kan je baby of dreumes echt een veiliger gevoel geven, en in ieder geval iets om lekker naar te kijken. Je hebt ze tegenwoordig in de meest schattige vormen, ik zal er hieronder een paar “uitlichten”.

skip hop nachtlampje Uil
skip hop nachtlampje Uil

Dit nachtlampje is een heel bijzonder exemplaar, er komen namelijk lichtjes en geluiden uit, oehoe! Deze uil bootst baarmoeder geluiden na, zeer rustgevend voor de kleinste nachtbrakers. Daarnaast kun je met een verstelbare projector een ware sterrenhemel op het plafond laten schitteren, en is het licht dimbaar. Ook handig, de uil beschikt over een timer zodat je de lamp 15, 30 of 60 minuten aan kan laten staan en hij vanzelf weer uitschakelt. Een topper wat mij betreft.

 

Led nachtlampjes in schattige figuurtjes

Helemaal populair zijn nu de lieve led figuur nachtlampjes. Het zijn er super veel, hier een paar favorieten.

Peer nachtlampje mint
Peer nachtlampje mint
Regenboog nachtlampje
Regenboog nachtlampje

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze cuties hebben allemaal een led lampje op drie knoopcel batterijen. Het regenboogje en het lampje hierboven afgebeeld zijn zelfs voorzien van een timer, het lampje gaat na een uur vanzelf uit, zo gaan de batterijen net ietsje langer mee. Ze geven allemaal een fijn zacht licht, prima als nachtlampje dus, en ook handig als je bijvoorbeeld ’s nachts een luier gaat verschonen of een voeding moet geven..

 

Lightbox Mint

Lightbox Mint
Lightbox Mint

 

Deze lightboxen zijn eigenlijk ook wel heel erg leuk in je eigen slaapkamer, keuken, woonkamer..
Ze worden geleverd met 85 letters en symbolen, je kan er leuke spreuken inzetten, steeds weer een andere. Of een lieve boodschap aan je gezin of man.
Maar ook in de babykamer staat hij super schattig met een lieve tekst en leuke symbolen.

No Comments Yet

Comments are closed