Paarse Babykamer

paarse babykamerPaarse babykamer accessoires moet je best wel even voor zoeken. Maar er is genoeg te krijgen op dat gebied en bovendien horen wij overal geluiden dat paars weer helemaal terug komt. Sterker nog in een aantal landen wordt er al aardig wat paars aangeboden voor de kinderkamer en babykamer er is daar een ware trend ontstaan.

Paars en meer kleuren voor accessoires

Paars lijkt een moeilijk kleur om te combineren, maar niets is minder waar. Je kunt paars en ook lila namelijk met best veel kleuren combineren. Wat dacht je namelijk van goud? Niet een kleur die je direct zult uitkiezen voor de babykamer, maar gecombineerd met lila is hij prachtig. Daarnaast passen kleuren als oud roze en crème of natuur aubergine wiegdekentinten ook heel goed erbij. Zo maak je een heel mooi dromerig babykamertje. Voor crème en natuur tinten kijk je gemakkelijk in de collectie van KOEKA. De nieuwe kleur Pebble gaat hier heel goed bij staan. Maar ook de aubergine dekens zijn prachtig.

Muren in mat lila paars, decoreer je met gouden stippen of gouden sterren muurstickers. Voor een wat luxere uitstraling combineer je lila paars met crème en goud. Leuke vlaggenslingers, of maak zelf een mooie pompom slinger. De wol die je hiervoor gebruikt is natuurlijk aangepast aan de kleuren van de babykamer. Voor de meubels kun je voor 2 verschillende dingen kiezen. Of je gebruikt mooi houten robuuste materialen of je kiest voor glad geschilderd houtwerk. Omdat de meubeltjes waarschijnlijk niet verkrijgbaar zijn in de kleuren die jij in je hoofd hebt kun je helemaal los op marktplaats en de meubels zelf in de juiste kleur maken. Krijtverf werkt hiermee het beste, heerlijk mat van kleur en structuur en nog een voordeel is dat je met krijtverf lekker snel klaar bent. Het dekt al heel snel.

Wollige materialen zoals een gebreide wiegdeken en grof gebreide kussens gebruik je voor de accessoires. Grof linnen gordijnen in crème/natuur kleur staan hier ook goed bij. En natuurlijk ook die gouden paddenstoel lamp.

Kijk goed in de collectie van Koeka. Zij hebben veel mooie wollig aandoende series, maar ook de matte wafelcollectie ziet er mooi uit

Gordijnen in een grove structuur en natuurtint kies je lekker makkelijk van de Ikea.

No Comments Yet

Comments are closed