Panda Lampen voor de babykamer

panda lampen
Panda Lamp voor op kastje.

We zien een nieuwe trend in de babykamers, de Panda beer! Met zijn schattige grote zwarte ogen en grote zachte lijf een ideaal plaatje voor de schattige babykamer. Panda lampen zijn dan ook een echte musthave voor in de babykamer met panda accessoires, want de kamer maak je echt af met verlichting. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de leukste Panda lampen voor in de babykamer, en hier zie je wat we gevonden hebben.

Nachtlampjes Panda

Het is voor je kleintje altijd fijn om een nachtlampje te hebben, heel veel kindjes vinden het niet prettig om helemaal alleen in het donker te liggen. Een panda nachtlampje is dan een erg leuke uitkomst. Er is bijvoorbeeld een nachtlampje panda met een timer; na 20 minuten gaat deze vanzelf uit en dan is jouw uk allang in dromenland. We zagen ook een andere leuke variant, iets groter en met een gewone schakelaar. Deze zou goed passen op het nachtkastje van een wat groter kindje, lekker in bed nog even een boekje lezen met je panda vriendje die een zacht licht geeft.

Lees Ook: Wooly Lamb Nachtlampje

Babykamer hanglamp panda

Natuurlijk wil je ook iets leuks aan het plafond hangen in de babykamer, en dan ga je op zoek naar een hanglamp of eventueel een plafondlamp. Gelukkig konden we ook genoeg mooie panda hanglampen vinden. Bij Dreumesenzo bijvoorbeeld. Hier kun je een hele serie combineren, ze verkopen geweldige babykamer hanglampen met panda’s, te combineren met een wandlampje voor bij het bed, of een plafondlamp. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen; zwart/wit met mint of zwart/wit met roze. Prachtige met de hand gemaakte exclusieve lampen, gemaakt in een Nederlands atelier.

panda lamp mint, zwart, wit
panda hanglamp mint, zwart, wit
Panda hanglamp roze, zwart, wit
Panda hanglamp roze, zwart, wit

Babynestje panda

Terwijl we op zoek waren naar de leukste panda lampen voor de babykamer, kwamen we

Panda Beren Babynestje
Babynestje met panda gezichtjes

een ontzettend leuk nieuw product tegen, misschien ken je het al wel; een babynestje! En uiteraard ook één met panda’s er op. Een babynestje gebruik je om jouw pasgeboren baby een geborgen gevoel te geven als je zelf even je handen vrij wil hebben. Het is een echt fijn nestje waar de baby heerlijk in kan slapen of spelen en je legt het bijvoorbeeld in de box. Zo kan je je baby even lekker neerleggen en voelt hij of zij zich nog wel veilig. Het is ook ideaal om mee te nemen als je ergens op visite gaat of een weekendje weg.

No Comments Yet

Comments are closed