Plafonnière Babykamer & baby plafondlampen

Plafonnière Babykamer zoeken, dit is nog niet zo eenvoudig. Indien je echt op zoek bent naar een uniek design voor jouw babykamer is de verlichting hierin natuurlijk net zo belangrijk. Zo ook de plafondlamp. Je kunt kiezen voor een plafonnière van Ikea of de bouwmarkt. Maar kijk vooral ook eens verder. Er zijn hele mooie plafondlampen te krijgen, leuk bijpassend bij jouw babykamer inrichting.

Plafondlamp Babykamer Mint

Plafonnière Babykamer
Plafondlamp Babykamer

Een populaire kleur op het moment is natuurlijk mintgroen. Juul Design brengt daarbij een mooie mintgroene plafondlamp. De lamp is bekleed met een mintgroene stof en heeft een prachtig silhouet effect. Zodra je de lamp aanzet komt er een vrolijk tafereeltje van fladderende vlinders naar voren. Zet je de babykamer plafondlamp weer uit dan is dit weer verdwenen. Naast de fladderende vlindertjes is er ook een plafonnière met boerderij figuren verkrijgbaar. Zo is er dus een geschikte lamp voor zowel de jongens- als meisjes babykamer. Leuk om deze plafondlamp te combineren met andere mintgroene babykamer accessoires. Naast dat deze lamp heel leuk is voor de babykamer, gaat hij natuurlijk lekker lang mee. Want ook voor oudere kinderen is dit een leuke plafondlamp. Je kunt hem later prima laten hangen zodra je kindje wat ouder is geworden.

Baby Plafonnière Babykamer

Een plafonnière die echt alleen maar geschikt is voor de babykamer is er niet echt. je kunt kiezen voor een plafonnière met schattige afbeeldingen of echt baby roze of baby blauw.

Heb je een laag budget en ben je op zoek naar een goedkope babykamer plafondlamp? Kijk dan eens naar de standaard plafonnieres van bijvoorbeeld Ikea of de bouwmarkt, koop een grotere variant en beplak deze eens met stickers. Er zijn leuke muurstickers verkrijgbaar in silhouetten. Je kunt deze aan de buitenkant of binnenkant plakken. Plak je de sticker aan de binnenkant van de plafonnière dan ontstaat er een leuk schaduw effect vanuit de lamp.

plafonlamp babykamer flying animals
plafonlamp babykamer flying animals

No Comments Yet

Comments are closed