Rose in April wandplanken en wandrekken

Rose in April wandplanken

De wandplanken van Rose in April  herken je aan de toffe kleurtjes en de zwart metalen staanders. De wandplanken van Rose in April worden gemaakt in drie verschillende varianten, een grote plank, een kleine plank, en een wandrek met drie planken. De planken worden gemaakt van MDF hout, en in de trendkleuren geverfd met verf op waterbasis. Je kunt ontzettend leuk variëren met deze planken, door ze bij elkaar te hangen en de verschillende afmetingen en kleuren te combineren.

Wit wandrek rose in april
Rose in April Wandrek Babou 3 wit

Rose in April Babou wandplank Babou 1

Wandplank Babou 1 is de grootste maat van de wandplanken. Met een breedte van 85 cm en een diepte van 24 cm, is hij groot genoeg om een heleboel moois op uit te stallen. De kunt de babou 1 als boekenplank gebruiken. In een kinderkamer is de wandplank heel erg leuk te gebruiken om bijvoorbeeld een verzameling op uit te stallen. Maar we spotten deze super gave wandplanken ook erg vaak in de keuken of woonkamer.

babou 1 wandplank Rose in April
Rose in April wandplank Babou 1 grijs

Rose in April Wandrek Babou 3

Het wandrek van Rose in april bestaat uit drie grote planken die met elkaar verbonden zijn door de zwart metalen staanders. De afmetingen van het wandrek Babou 3 zijn 66 x 14 x 69 cm, lekker groot! Dit wandrek is erg gaaf te gebruiken bij een bureau in de kinderkamer. Je kan er van alles op kwijt, van knuffels en boeken tot knutselspullen. Kies een mooie kleur en maak een een feestje van door het rek te vullen met de mooiste spullen.

wandrek rose in april
Rose in April wandrek babou 3

 

Rose in April Wandplankje minibabou

Het kleine plankje zier er precies zo uit als de Babou 1 wandplank, maar de minibabou is een stuk kleiner. Met een afmeting van 45 cm breed en 19 cm diep past er nog steeds genoeg leuks op. In de babykamer kan deze plank bijvoorbeeld erg leuk gebruikt worden boven de commode. Zet er wat schattige spulletjes op en je hebt direct een mooie eyecatcher aan de muur! Maar ook in de kinderkamer zijn deze kleine wandplankjes super leuk, met bijvoorbeeld boekjes of speelgoed. En in de tofste kleuren!

Petrol wandplank Rose in April
Rose in April minibabou petrol

No Comments Yet

Comments are closed