Rose in April Joseph Lamp Konijn

Joseph konijn lamp vind zijn oorsprong in Frankrijk. Het merk Rose in April werkt is ontstaan in 2012 vlak na de geboorte van dochter Rose.. Haar mama Elodie plakte hier de naam April achteraan, want dat was de naam van haar hond. En Rose en April zijn onafscheidelijk. In 2015 vond Eugenie dat het tijd werd dat Rose in April versterking kreeg, haar zus Elodie kwam erbij.

Levenskracht, vrolijkheid en immers optimistisch! En daar kan dan ook niets anders als prachtige producten uit voortkomen. Zo ook natuurlijk Joseph Konijn of zoals hij in zijn eigen taal heet LAMPE JOSEPH LE LAPIN.

Joseph Nachtlamp

De Joseph lamp is gemaakt van kunststof en je zet hem prachtig op een plankje of als vriendje op het nachtkastje van je kind. Hij werkt met ledverlichting en een adapter, ledverlichting is prettig om te gebruiken in de kinderkamer. Het is koud licht en zo is het veilig, kinderhandjes kunnen zich er niet aan branden. Joseph ziet er superschattig uit en geeft met zijn lieve snuitje een heerlijk vertrouwd beeld in de kinderkamer en babykamer. Joseph konijn heeft heerlijke lange slungelige poten en leunt quasi nonchalant een tikkie achterover.

Joseph bunny lamp is geheel in wit en dit maakt hem juist zo gemakkelijk te combineren in iedere kinderkamer of babykamer. Hij past zich gemakkelijk aan in lief, stoer, felgekleurd of juist heel rustig.

Je vind hier wat voorbeelden.

Joseph lamp konijn koop je hier.

No Comments Yet

Comments are closed