Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen babykamer accessoires

Houd jij van opgeruimd wonen, het gebruik van natuurlijke materialen en zachte kleuren? Dan is een Scandinavisch interieur misschien wel iets voor jou! Over het algemeen is het Scandinavische interieur rustig en een ideale manier om de ruimte zo licht en groot mogelijk te laten lijken. Voor een babykamer houdt deze trend in dat de focus ligt op de meubeltjes en de belangrijkste gebruiksvoorwerpen. Wanneer je dit combineert met zachte stoffen en  lichte kleuren, ontstaat er een oase van rust en geborgenheid. Een merk dat hier voor de babykamer accessoires feilloos tussen past, is het Deense Cam Cam Copenhagen. Dit merk verkoopt heerlijk zachte materialen in geweldige tinten.

Cam Cam Copenhagen
Cam Cam Copenhagen zachte hydrofiele luiers

Bijzondere Babykamer accessoires

De babykamer accessoires van Cam Cam Copenhagen vallen op door hun bijzondere ontwerpen. Prachtige muziekdoosjes in de vorm van een pauw of een luchtballon, in allerlei zachte pasteltinten.

Cam Cam Copenhagen muziekdoosje pauw
Muziekdoosje Pauw wit

Deze zachte stoffen en printjes kom je ook tegen in de kussentjes en de hydrofiele luiers. Alle producten worden gemaakt van duurzame materialen. Nieuw in de collectie zijn de heerlijke dikke babydekens. Gemaakt van zacht katoen, elk met een mooi grafisch doorgestikt patroon. Deze dekens kun je ook fijn gebruiken als speelkleed!

Cam Cam Copenhagen baby quilt
Cam Cam Copenhagen babydeken

 

 

 

 

 

 

 

 

Meubeltjes voor de babykamer

Naast de mooie accessoires en verzorgingsartikelen, verkoopt Cam Cam Copenhagen ook geweldig mooie meubeltjes. Voor de babykamer en kinderkamer, maar óók om mee te spelen. De meubeltjes worden in het klein nagemaakt voor de poppen, wat echt geweldig is! Zo kan jouw kleine meisje haar pop in hetzelfde bed leggen!

Cam Cam Copenhagen poppenbed
Cam Cam Copenhagen meubeltjes kinderkamer

Ben je op zoek naar babykamer inspiratie? Lees dan ook eventjes onze blog over de babykamer in pasteltinten!

No Comments Yet

Comments are closed