Silhouet lampen

Silhouet lamp Land of KidsSilhouet lampen. Ken jij ze al? Mooi, stijlvol en helemaal van dit seizoen. Wanneer je eens iets anders wilt op de babykamer dan anders, moet je zeker eens kijken naar een silhouet lamp. Een silhouet lamp wordt ook nog wel eens een schaduwlamp genoemd. Een mooie lamp op de babykamer of kinderkamer is de basis van het kamertje. Het zijn de eyecathers en bepalen voor een groot gedeelte de sfeer en daarmee gezelligheid van de babykamer. Laat je dus goed inspireren en informeren. En overweeg zeker de mogelijkheid voor een gave, fashionable silhouet lamp.

Silhouet lamp als eyecather

Wanneer een silhouet lamp uit staat, ziet hij er eigenlijk uit als een ‘gewone’ lamp. De buitenkant is gemaakt van een mooie stof. Echter, wanneer je een silhouetten lamp aanzet, komt hij als het ware tot leven. Een heel tafereel komt tevoorschijn en zal tot de verbeelding spreken van zowel jou als je kindje. De lamp geeft zo een onbetaalbare sfeer aan het kamertje. Ook kan je de lamp onderdeel maken van het bed ritueel en samen met je kindje de figuurtjes op de lamp gedag zeggen om te gaan slapen en vervolgens de lamp uit doen.

Lees ook: Wafellampen voor de babykamer

Roze Dandelion Girl schaduwlamp

Silhouet plafondlamp Land of KidsEen hele mooie schaduwlamp is bijvoorbeeld de Roze Dandelion Girl. Deze is verkrijgbaar in zowel hanglamp als plafondlamp en op verzoek zelfs als wandlampje. Deze silhoute kinderkamerlamp is gemaakt van een prachtige zacht roze stof met lichte strikjes print. Dit is wat je ziet wanneer de lamp uitstaat. Aan de binnenkant zit een sprookjesachtig tafereeltje verstopt. Zet de lamp aan en de figuurtjes komen tevoorschijn. Een meisje dat zachtjes de pluisjes van een paardenbloem blaast, maar ook een poesje in het gras, fladderende vlinders en een statige boom maken deel uit van het tafereeltje. De roze Dandelion Girl is van het bekende merk Land of Kids en wordt in een eigen Nederlands atelier volledig met de hand vervaardigd.

Lees ook: Babykamer lampen veertjes

 

No Comments Yet

Comments are closed