Baby Speelkleed Inspiratie voor je babykamer.

Speelkleden zijn geweldig om je baby of dreumes op te laten spelen. Hygiënisch en vaak ook lekker zacht. Je hebt een baby speelkleed in allerlei soorten en maten. Er zijn natuurlijk speelkleden waar al allerlei speel attributen op gemaakt zijn, maar ook zijn er kleden die handig zijn als baby speelkleed, maar ook nog eens super mooi om neer te leggen in de babykamer. Die speelkleden willen we hier eens laten zien.

Elodie Details Speelkleed.

speelkleed bedouin stories
speelkleed Bedouin Stories

Elodie heeft momenteel 2 speelkleden in de collectie. Te weten de Bedouin Stories en Graphic Grace. Twee mooie kwalitatief zware kleden die ook nog eens prachtig staan in zowel de babykamer als de woonkamer. De kleden zijn aan twee kanten te gebruiken, zo heeft bijvoorbeeld het Speelkleed Bedouin Stories aan 1 kant een stippen patroon en de andere kant heeft een grafisch patroon. Daarbij is het leuk om je kindje er lekker op te laten liggen en te laten spelen. Maar natuurlijk is het net zo mooi, om een heerlijk hoekje te creëren in de kinderkamer van je kleuter. Fijn om hier een verhaaltje te lezen of voor je kleuter een zacht plekje om met een paar poppen te spelen. Zet er een leuk lampje bij en het plekje is helemaal compleet. Ook handig om te weten is dat het speelkleed van Elodie in de wasmachine mag. Shop hier het Elodie Details speelkleed.

Nobodinoz vloerkleed

Een ander zeer hip en vooral ook fijn betaalbaar is Nobodinoz. Dit merk is afkomstig uit Spanje en spreek je uit als “Nobody Knows”. Een zeer grote uitgebreide collectie, waar je voor iedere kinderkamer zeker iets zult vinden. Ook de speelkleden en speel matrassen zijn super handig. Stuk voor stuk zachte plekjes voor je kinderen om op te spelen en voor jou ook heel mooi om naar te kijken.

 

Baby Speelkleed
Baby Speelkleed
nobodinoz_speekleed_apache_black_scales_105_cm_sh
Nobodinoz speelkleed scales

De kleden van Nobodinoz, passen perfect in de bijpassende tipi tenten van dit merk en zijn gemaakt van 100% katoen met een polyester vulling. Deze kleden mogen dan weer niet in de wasmachine.  De collectie van Nobodinoz shop je hier.

Boxkleden

Natuurlijk zijn boxkleden ook heel goed geschikt om te gebruiken als speelkleed. Een mooie betaalbare collectie vind je bij Jollein. Of kijk eens bij de boxkleden van Koeka. De complete collectie van Koeka vind je bijvoorbeeld hier.

Koeka Boxkleed Wafel
Koeka Boxkleed Wafel

 

 

No Comments Yet

Comments are closed