Wafel Lampen voor de babykamer

Ben je op zoek naar een mooie kwaliteit babykamer lamp, maar wil je niet iets met een heel drukke print? Dan is een lamp met luxe wafel stof een mooie keuze. Verkrijgbaar in de meest hippe kleuren voor de babykamer van nu!

Plafonniére mintgroen wafel
Plafondlamp wafel mint groen

Plafondlamp wafel babykamer

De wafel plafondlampen van DreumesenZo.nl zijn te krijgen in maar liefst 6 verschillende kleuren; mintgroen, oud groen, old blue, oud roze, grijs, en roze. Genoeg keuze dus en passend in iedere babykamer van dit moment. De lampen hebben een doorsnede van 35 centimeter en zijn 16 cm hoog. Er wordt een mooie melkglas kunststof plaat meegeleverd, waardoor het licht zacht verspreid wordt. Plafondlampen zijn vooral bijzonder geschikt in kamers met een lager plafond. Heb je een hoger plafond, dan zou je kunnen kiezen voor een hanglamp in de babykamer.

wafel plafondlampen
Plafondlampen Wafel DreumesenZo

Babykamer hanglamp wafel

Net als de plafondlampen in alle kleuren, kus je ook kiezen voor een babykamer hanglamp in een mooie hippe kleur. Een stoere jongenskamer maak je helemaal af met een hanglamp wafel old blue bijvoorbeeld. Of een dromerige meisjes babykamer met een hanglamp oud roze wafel. Mooi in combinatie met goud! De hanglampen hebben een doorsnede van 30 centimeter en zijn 20 centimeter hoog. Compleet geleverd met pendel, dus meteen op te hangen!

oud roze hanglamp wafel
Hanglamp babykamer oud roze wafel

Om de aankleding helemaal af te maken is het een leuk idee om een bijpassend wandlampje naast het bedje van je kindje te hangen of bij de commode. Een klein knus lampje is prettig voor tijdens een nachtelijke voeding of om lekker bij voor te lezen als het bedtijd is.

wandlampje babykamer
Wandlampje oud roze wafel

Al deze prachtige wafel lampen worden in een Nederlands atelier met de hand gemaakt, elk stuk is dus uniek! En de ontwerpers volgen de laatste trends op de voet, waardoor het assortiment zich continue uitbreidt!

 

No Comments Yet

Comments are closed