Zwanen Kinderkamer

Zwanen worden steeds populairder onder de kinderkamers van tegenwoordig. Als je op Pinterest of op Google afbeeldingen zoekt kun je al veel vinden. Maar
wat past er nou precies in zo´n zwanen kinderkamer? Wat voor spulletjes horen hierbij? En hoe moet je het inrichten? Daarvoor kan ik je een paar tips voor geven in dit artikel!

 Kleuren

Zwanen zijn wit. Daarom past eigenlijk elke overige kamer kleur er wel bij, maar wat vooral een leuke kleur is voor op de muur is licht roze of licht blauw. Bij een meisje is licht roze dan weer leuk en bij een jongen licht blauw. Eigenlijk kan je elke kleur er wel tot betrekken omdat zoals ik al zei, alle kleuren van de regenboog eigenlijk bij wit past. Maar mijn aanrader is toch echt wel licht roze, licht blauw of wit voor op de muur.

 Zwanen haakje

Een kapstok, die moet natuurlijk ook op de kamer. Maar waarom zou je een kapstok kopen die
niet met zwanen te maken heeft in een zwanenkamer. Inderdaad, daar is geen rede tot, behalve als je dat leuk vindt natuurlijk. Daarom is het super leuk om een zwanenhaakje te kopen. Dit kun je kopen bij www.DreumesEnZo.nl voor 14,95 in de kleuren: grijs, zwart, goud, wit, roze.

 Zwanen poster

Een leuke poster met een mooie zwaan erop is natuurlijk ook altijd leuk voor aan de muur. Want muurdecoratie is altijd leuk. Op deze muurposter ook van www.DreumesEnZo.nl staat een mooie zwaan met een bloemenkrans op haar hoofd. Verkrijgbaar in grijs en roze.

 Extra accessoires/meubels

Natuurlijk heb je buiten haakjes en posters nog meer voor in een zwanenkamer, zo kun je bijvoorbeeld ook een leuke zwanenstoel in je kinderkamer zetten of wat je veel op Pinterest ziet een zwanen hoofd op de muur zetten. Ook zie je veel op internet dekbedden van zwanen wat natuurlijk ook leuk is om erbij te doen!

No Comments Yet

Comments are closed